Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/richi3

Marketing

I oni znaju biti opaki

Richie
Istukao sam mamu!
• Što je bilo najgore što si kao dijete učinio?
Kad sam imao 7 godina, izudarao sam mamu. Prije toga imao sam groznu noćnu moru i jako sam plakao. Mama mi je došla u sobu kako bi me umirila. Ali ja sam još bio u bunilu i sav isprepadan pa sam je počeo udarati. Sljedeći sam se dan zbog toga jako loše osjećao i nisam je mogao pogledati u oči.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Izzy
Podlosti na tulumu
• Što si dosad najpodlije učinio?
Jednom sam napravio party dok staraca nije bilo doma. Došla je i jedna cura koju smo svi mrzili. Pošto se totalno napila, uzeli smo joj mobitel i bacili ga na cestu, razrezali joj gume na autu i usuli šećer u spremnik za gorivo. Na koncu smo pozvali vučnu službu, koja joj je pokupila auto i ostavila ga pred kućom. Auto, naravno, više nije bio u voznom stanju, a cura nas više nije ni pogledala.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Chris
Teror preko telefona
• Kakvu si grozotu ti napravio?
Nikad još nisam učinio nešto doista grozno, ali nekih je takvih sitnica ipak bilo. Jednom sam telefonom terorizirao jednu curu iz škole. Nazvao sam je i izmjenjenim glasom govorio: „ Znam kako ti se mama zove i što sada radi! „ Sada mi je žao, jer mislim da ju je to jako povrijedilo.
Image Hosted by ImageShack.us

Jay
Izluđivao sam starce
• Što je bilo najstrašnije što si ikad učinio?
Kad sam imao 7 godina, jednom sam izašao van da bih se igrao s drugom djecom. Jedan od mojih prijatelja cijeli je dan pričao kako ide čamcem na izlet s roditeljima, a kad su napokon došli po njega, odlučio sam otići s njima. Dakako, svojim se starcima uopće nisam javio. Kad sam se 6 sati poslije vratio doma, mama je bila luda od brige. U međuvremenu je u glavi izvrtila sve moguće scenarije i umrla je od brige za mene.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mikel
Mačke, bježite
• Jesi li kao dijete mučio neku životinju?
Jednom sam prespavao kod tete koja je imala mačku. Kako sam alergičan na njih , drugi sam dan bio sav natečen. Toliko sam bio ljut na tu mačku da sam joj se prilikom sljedećeg posjeta osvetio – zavezao sam joj uže za rep i objesio na drvo L. Teta je čula njezino zavijanje i jako se naljutila. Poslije toga više nikad nisam smio prenoćiti kod nje.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 08.04.2006. u 22:00 sati.