Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arcadia999

Marketing

Crna, crna rupa

O da, bijaše dan škola. Ludilo, pedeset puta bolje od prošlog dana škole, predstave su bile fantastične i stvarno su me nasmijale. Vlado je car i ja njemu dižem spomenik. Reklame su također bile lude, a tek plesne grupe naughty. Ma ne, ona plesna grupa sa samo prvašicama i nije nekaj, ali ova regularna je bila ful dobra, ali fakat. U kombinaciji s Nikom su bile lude, a i sama Nika je fantastična. Divim se toj gipkosti, kao da su joj noge i torzo dva različita tjela, nevjerojatno, stvarno, ono wow. Trbušne plesačice su meh... Premršave i dosadnjikave. Ali čist' sumnjam da je itko osim drugih cura(onih pomalo iskompleksiranih) gledao plesne pokrete.

A onaj plesač, maj gad. Enough više!

headbang

Sve u svemu, bilo je ok. A i idući je dan u školi bio fajnlfantastičan. Dobih 4 i 5 iz latinskog(riječi i prijedlozi). Riječi ni pogledao nisam- The Devil has a sharp eye for its own. Bio je i prvi april, dosadan prvi april- jako dosadan. Mislav je prodao Barabi da ga je varao s njegovom curom, a ja o svojoj šali neću ni pričati. A sama je subota postala dosadna... Mislav, Baraba i ja (Kuffner je u govorničkoj školi) u Tolkiensu, piće, jadanje.
Uvijek sam drugi, nikad prvi, nikada ne napravim nešto savršeno kako treba. Nikad mi nitko nije odao nikakvo jebeno priznanje, nizašto! To pomalo iskompleksira čovjeka.

Roditeljima : ''Zašto ti to nisi bolje napravio?''

Učiteljima: '' Sven, ti možeš puno bolje...''

Curama: '' Samo prijatelji...''

Treneru: '' Neven to dobro radi, Sven, malo eksplozivnije ok?''

Nda, a uvijek nastojim zaobići osrednjost. Ili sam dobar ili loš, nema između. No whatever, sad možete očekivati jednu malo onak, negativniju fazu od mene. Naime, puno mi se toga lošeg događa, i to sve od jednom. Možda ne budem pisao neko vrijeme, nemam inspiracije, niti želje, a i boli me briga, ionak malo ljudi ovo čita.


Post je objavljen 02.04.2006. u 00:01 sati.