Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

Azurna obala dan 2.


27.03.2006.

7:43


Eo, ja sam se sad probudio, upalio TV, obukao se i uključio mob. LOL! Dobio sam poruku od Alena: "Sretan put od mene i deckiju iz Dubrava!". Fala Alen u fala dečki iz Dubrava! LOL! Vrijeme je oblačno, al nadam se da će se poboljšati. Danas idemo u Nicu. To je jedan od najvećih gradova na Azurnoj obali. Jedva čekam da se maknem iz ovog šugavog hotela!! Jučer nisam mogo zaspati jer su babe u sobi do naše pričale, i to što je bilo kasnije to su one bile glasnije! Strašno...

8:30

Sad smo u busu. Čekamo polazak u Nicu. Imamo cjeli zadnji red! Svih 5 sjedala! Zakon...

9:30

Evo nas u Nici, drugom najvećem gradu na Azurnoj obali, odmah iza Marsiella. Uglavnom grad je lud. Više opće ne trzam na Porschee jer ih vidim na svakom koraku. Pitanje koje me mučilo cjeli dan, i još uvijek me muči je koj će im kurac tramvaj???! Ekipu je puklo pa su otišli gradit tramvajsku prugu. Ima se para... Ugl, išli smo u obilazak neke tvrđave koju zovu Šato (kolko sam ja skontao). To zapravo nije tvrđava jer ju je Luj XIV. (14.) srušio dok ga je zasvrbilo lijevo jaje. Tako kaže legenda dok su arheolozi otkrili da se zapravo radilo o desnom jaju kao što svi pravi muškarci znaju... Puno sam razmišljao u vezi one cure (koja putuje sa nama) i zaključio da nebum niš ni pokušavao zato kaj ima cura zakojom ginem ve u Zagrebu i mislim da je potpuno nepotrebno sad raditi sranja. Nakon Nice smo otišli u Sanremo. Oko 16:30. Jebenica! onak totalka skuterski grad! Mladi, mojih godina, skoro svi na skuterima i to tak da dečko sjedi na skuteru a 3 trebe oko njega-ludilo! Valjda bu tak i meni bilo... wink Ugl, osim toga, danas ni u NIci ni u Saneremu nisam našao skejt šop al sam si zato piknul Adiddasove čehla i još sam htjeo i Pumice, al sam se sjetio moje najdraže Andreice pa sam odustao rofl (što sad vidim da je bila prvoklasna greška...)

20:00

Večera-boring...

21:00

Evo pišem jer mi je dosadno. Cjeli dan razmišljam o Zagrebu, o frendovima, frendicama, Ivi, o svemu. Popizdit ću ovdje! Trulo mi je. Fali mi purgerski život, fali mi gitara, komp, dopisivanje, MSN, blogovi, muzika na kompu,a skoro SKORO! i škola... Idem ja sad vegetirat i bit tužan. Noć!

slike:

jedan od tri najskuplja hotela na Azurnoj obali-Negremo

na glavnom trgu u Nici

na sajmu antikviteta

Independent truck company in the church

THE church

Nica sa vidikovca





sjedište LEGIJE STRANACA je nažalost bilo zatvoreno...

i za kraj slika iz Sanrema, niš special al reda radi...




Post je objavljen 01.04.2006. u 10:50 sati.