Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skrotum

Marketing

Stepa Cajtung - VII. deo

Napada pička jadnu curu iz osmog be mad ( http://tkd0girl0rules.blog.hr/ ) samo zato sto cura daje podrsku Stepinoj borbi i nasim gerilcima... a sad kao nije, nije napao naughty ...

Kaže debos jadnoj curi iz osmog be:

prvi deo:

Isuse koji pubertetski blog sa imbecilnom muzikom u pozadini..... Zar ti je stariji brat to namjestio?? Ostadoh bez riječi. Ta današnja djeca... Prestrašno. (nulaster 21.03.2006. 13:06)

drugi deo:

Dijete drago, tko sere po tvom blogu?? No no, nemoj se odmah ljutiti, od toga prištići narastu... Nisam ja kriv što ti kritiku na koncept svojeg bloga doživljavaš kao nekakav napad na svoj identitet. Da mi je samo znati koliko ljudi je moralo ugasiti zvučnike za vrijeme čitanja tvojih bilješkarija... Hm, hm... Ma idem ja dalje, da me još ne optuže za napastovanje maloljetne osobe. Pozdrav. P.S. Sigurno ti roditelji ne znaju za ovo, zar ne?? ;) (nulaster 21.03.2006. 13:43)

Šta pričaš ti bre?!! Šta bre?!

Šaaaaaa bre?! Šaaaaa?!

NULASTER bang

Hoćeš ti da se oporaviš šiptarčino bre ili će morati Cesare da ti jebe kevu, ha smoru jedan?! Sta se pravis faca kad nisi bre šiptarčino?! Nabićemo ti Kosovo u dupe bre, jel ti jasno...?!!!

Ima bre da daš potporu nasem cilju i samom Stepi Srbinu i da se odnosis s postovanjem prema Visim Bicima... Jel jasno bre?!

Još pretiš bre nama pretiocima... jesi ti lud bre, koji ti je?!!! Kakva ekipa iz Madrida, New Yorka i Londona bre, šta si se s Al-Kajidom skompo bre!!! Pičko jedna šiptarska!!! I kog ćeš ti bre da ščepaš i da svršiš?!!! Pa ne razgovaraš sa Ksenijom drkadžijo iza leđa, jedino mesto je gde možeš da svršiš ako ćeš se kačiti s nama je Dunav bre, alooo!!!

SRBIJAAAA!!!! party

----------------

Djaneri ukoliko uhvatite nakakvog *****ća bang- očigledno je momak šiptar ko i nulaster aka nula mozak - nula objasnite mu da tko dodje pod nase skuti odnosno Skrotum Velikog Vojvode Stepe Srbina zauvek ostaje pod paskom budnih strazara pokreta i vere! Jednom das podrsku stepizmu zauvek to pamtimo! To devojce je na sebi svojstven nacin poduprilo nasu borbu pa poduprimo i mi nju drugovi!!! thumbup

Da nije maloletna poduprli bi je sa heh-heh aa necu reci, ali znamo svi na sta mislim nut ... Tip *****ć bang je gay i nosi skolske uniforme za devojcice tako da ga necete moci fulati, a ovo mu je blogson http://blogstyler.blog.hr/ da bi ste videli morate da skljocnete na poveznicu...

Šiptari čuvajte se gneva Stepista, Horde Zla i samog Stepe Srbina!

*****ću bangbre, mozak na ON i dupe prema zidu, da ne bi bilo nismo znali smorčino... jel jasno bre?! smokin

hehehehe neće se mali valjda usrat, mi se zajebajemo s njim... kiss

--------------------------------------------

Jedan deo koji nije jasan s bloga dotične devojčice...

By:b. razred os alojzija stepinca

Kad je Stepin Patrijah ugledao doticnu recenicu rekao je - "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Zasto pitate se, djaneri? Pa nece SS Pharcyde nista reci dok djevojce ne odgovori kakvo je to nebulozanje tipa zovem se zrinka...zivim u zagrebu... a ide u skolu alojzija stepinca...? sta ima takva školos i u zagrebu??

-----------------------------------

Pajo Pakšu bre s teritorija okupiranih srpskih zemalja sto se tice bloga, stavi u potpis Pharcyde-Rospaya-Dodo ako vec moras party

I ti maloletnice - drugi put se zahvali sto te branimo, nemoj ovako dejstvovati... zemo? mouthwash

FOAD djaneri


Post je objavljen 31.03.2006. u 23:57 sati.