Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zlobny

Marketing

Izgubljeni u pivi.........

Evo nakon kratke pauze krenut cu na novi post bez dodatnih reakcija na one glupe komentare. Jednostavno imam veliku želju da prekinem sa pisanjem postova, al za sve one koji vole citati moje uratke evo jedne priče iz srednjoškolskih dana.

Prica ide nekako ovako............nut

Sjedio sam u jet-staru i šutio. Bio je petak. Na orošenoj krigli od litru prstom sam crtao kartu puta ka sreći. Napravio sam krug oko krigle ucrtavši svoje rođenje, odrastanje u jednom malom mirnom mjestašcu, prve tulume, prvi seks i prve žestoke svadje sa roditeljima. Za prve ljubavi nije bilo mjesta.
Naručio sam jos jednu litru i marljivo nastavio crtati. Taman kad sam dovršio svoje djelo, u općoj gužvi neki mi je pijanac, koji se kao i ja ovdje našao pod šankom trknuo cugu. Pivska pjena se rasirila po stolu i kao Tsunami odnijela cijeli moj život. Mahnuo mi je rukom, kao da se nista nije dogodilo te nastavio svoj pohod prema egzotičnom mjestu za bljuvanje.
Buljio sam u njega kao Aleksandar Makedonski u slonove nekog davnog maglovitog jutra. U trenutku kada mi je pjena počela curiti u krilo, do mene je došla moja neostvarena ljubav. Kraj nje je stajao bećar crne kose. Predstavila ga je kao svog dečka koji je bio klošar u usponu.

Klošarčić je tako brzo zamahnuo kriglom prema mojoj da sam jedva uspio spasiti svoje rođenje od sudbine koja je zahvatila ostatak mog života. Vidjevši crteže, moja primadona je samo poklopila oči i uzdahnula. Da riješim ovu neugodnu situaciju, ustao sam i brzinom od tri maha zamahnuo kriglom, pogledao slavonca u oci i shvatio da potežemo istom brzinom. Započeo je pivski dvoboj dvojice iskusnih.
Iskustvo mi je govorilo da je razgovor jeftin, barem onaj prije pet krigli. Gledao sam ga u oci i pokusao pronaci onu iskru koju svaki slavonac posjeduje. Neznam da li zbog pive ili zbog svjetla oči su mu svjetlile kao ranger na pivijadi u Španskom.
Fredovske razgovore prekidao je samo odlazak do šanka po dva nova kalibra. Žena koja nikad nije uzvratila moju ljubav otišla je kući sama i razočarana dok smo nas dvojica proveli večer uz intelektualne razgovore. Ostatka večeri se nesjećam samo znam da sam si našao frenda do kraja života, a ljubav je i ovaj put ostala na dnu pivske krigle.

Dragi moji blogeri imam pitanje za vas: ''Tko vam je važniji, frend/ica ili cura/dečko....???''


Post je objavljen 31.03.2006. u 17:48 sati.