Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Untitled

E, da, evo stavio sam za sve nevjerne Tome (čitaj: Ljubljanu) sliku pomrčine Sunca, koju je uspio uhvatit moj Pater Familias. Moglo je bit i gore: nakon bjesomučnog slikavanja od jedno tri minute, Pater Familias je ustvrdio da nije stavio memorijsku karticu u aparat pa je trčo do doma po nju. Ne moram ni govorit da je propustio 60-postotnu pomrčinu no i ovo je dobro.

I tako, osjećam se nekako nikako. Džepna me ispitala, dobio fino lijepo 5, iako nisam ništa ponavljo. Čak sam se bio jutros digo oko 5 i 45 ko da ću ponavljat ali sam većinom ponavljo zatvorenih očiju. Antigonu sam izvuko trojčicu i sretan sam što ne moram ispravljat. Preko zemljopisa i kemije smo Ficula, Staljin i ja rješavali križaljke, Pontifex Maximus nam je poslije svima držo predavanje o odgovornosti, vremenu koje imamo do roka za predaju maturalnog, o odgovornosti, našim izostancima, odgovornosti i o odgovornosti. Zaključak: nismo odgovorna bića, treba nas devetat dok ne pomodrimo. Što bi tek reko kad bi znao da se certain someone skoro svaki sat "baci" kroz prozor i pobjegne sa sata. Kako je taj someone neodgovoran, cccc.:)

Eh, ovim putem čestitam Kizrin koja je uspjela položit vozački (i natjerala ostatak pučanstva da ne napušta svoje domove ni za živu glavu:) Bravo, Kazrin! Zatim bi htio reć Draški "jebiga, i ja sam prvi put ljosnuo, nije to ništa strašno, treba HAK-u para pa zato bacaju svakoga barem jednom. Uspjet ćeš next time!". Za Sveždera ne znam je li položila jer mi nitko ništa ne govori a ne smijem slat više poruka da SLUČAJNO ne prekoračim iznos tarife 60!! U svakom slučaju, Svežderu ako si položila ČESTITAM, a ako si pala onda SORRY, BIT ĆE BOLJE TREĆI PUT!

I tako, so sad se nije dogodilo ništa značajno, osim što sam imo poginut od skrhanog stakla koje, btw, Pontifex još nije dao popravit i koje visi skoro godinu dana Staljinu poviše glave. Danas sam ja pridonjeo da komadići stakla počnu napuštat okvir tako da bi uskoro mogli čitat o Staljinovoj smrti pod kopitima neukrotive staklene Europe. I sad me zato boli glava, idem se nakrkat Lekadolima i poć spat. Sutra moram na EEG i najvjerojatnije će ustanovit da već odavno nemam mozak. Ako ko ima jedan viška nek zazove 1-800-NEEDBRAINURGENTLY. Until next time, tješite se reprizama prijašnjih postova.


Post je objavljen 30.03.2006. u 15:49 sati.