Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/m1t1k1g1

Marketing

eekŽDERUCKAM JA POLAKO.PILETINU.I TO POHANU.FINO JE TO.BAŠ JE. Čemu kaps luk.neznam ni ja.bilo je tako,paa reko,nek se jebe,maknut ču ja taj keps luk.hm.opako.jel?ja sam opaka.h.h.h.
n.p.d-moll-jebena pjesam.tužna.al takve volim.to je dobro.ponekad.i uvjek.
Sad je več počela čaletova.volim ovu pjesmu.dobra je to pjesma.puna nečega. Neznam se izražavat.moj je vokabular dosta pust,prazan,siromasan.jebiga.to je tak kad si sa sela. Al ja nisam sa sela.znaci nemam opravdanje za skroman vokabular.ili imam.ne....
Danas je bijo okej dan.škola...h.ta škola.naravnoo,nismo imali dav zadnja sata.to je oke.ubiti to je zakon i jako kuwl.dosta kuwl.puno.(život je more...pučina crna...hhhhhh...za zamislit se.doslovno.nije to samo isprazna fraza.zamislite se.)
Poslje škole otišli smo u malog medu.pola litre pive(grička vještica),7%alkohola.cijena 8 jebenih kuna. Anbilivbl. Meni nije jasno što mi vikendima radimo u fakong melinu kad se tam možemo nacugat za duplo manje,faking duplo manje para.aaaa?ja u melin više ne ulazim.mali medo je seksi.
Đizs.........................................
Bila je nova s nama. I tompa.oni su se pokupili.zastto?neznam...nisu kuwl.ona je nova a on je sportaš. To je valjda tak u tim svjetovima.
(voleo je lepu al sirotu...hmm,to nebira pamet nego srce.fak)
i tak sam se ja misla krpat dodi i maji.al smo isli nabacit cugicus ljudekima i.i bilo je oke.cugica,pljugica,gitarica. Kuwl.serem.
sad sam došla doma. Majka i otac spavaju.hmmm....seka spava.baka spava. E ja sam budna. I to jako budna.
Moja maja i ja smo malo razmisljale(moguce,moguce) i shvatile kako je ovoj ekipici s trešnjevke ubiti jebeno. Cjelo društvo na jednom kvartu,mogu se nač i cugu nabacit kad god žele.čak su i blizu gradu. Skroz im je seksi.mi bile ljubomorne i reko,ma jebite se vi. Dogovor među nama dvjema je pao. Seksat čemo se i snimat. I bit čemo gole pritom(joj nečemo hhh zajebavam se)!!!!!
Sutra čemo se prije škole nacugat. Buđenje u 8,cugamo do kad ne krenemo u školu.hhh! seksi?o da.....
Sad sam se turbo nabrijala na taj plan.hhhh.....nadam se da neče propast kao mnogi cugplanovi prije.jer ako propadne.onda smo u kurcu. Opet če nam bit dosadno u školici. Ma da....možda.
Pretpostavljam da nečete čitat ovo opče pa pretpostavljam da mogu sad napisat bilo sto a da nitko neče skužit. Al neču.bolje da ne. Bolje. A sad sam zaboravila sto sam htjela napisat. Vjerojatno nije ni bito. Ajd ljodovi moji čavo,loljio vas kata

Gorko živim, gorko dišem,
gorak mi je čas do časa.
A neke slatke pesme pišem,
znam, za bolje nemam glasa.
Ja samo sebe
za sve krivim,
jer, ja sam birao taj put.



Post je objavljen 30.03.2006. u 00:00 sati.