Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Redikul Luka




Čitam ovaj članak, danas objavljen u "24 časa", oprostite, u dnevnim novinama "24 sata" i mislim se - dokle je doguralo to žutilo.

Luka Kalmeta, friški državni prvak u full contactu je takav kakav je. Redikul!

I kickboxing tehnika mu baš i nije onakva kakvu bismo željeli. Puno toga odrađuje na snagu, pa malo zaplaši protivnike, široki gard, nisko ruke - sve dok ne naiđe na nekoga hladne glave, skupo će ga koštati njegovi široki krošei.

Njegovo ponašanje? Ne znam, svašta se pričalo, svašta je i pisalo po novinama, ali ne zato što je to nekakvo izrazito loše ponašanje, na zato što je Luka kriminalac, nego samo zato što je Luka - Kalmeta, sin svoga oca, nećak svoga strica.

I da se Luka Kalmeta slučajno zove Svetozar Đorđević, tada bi se pisalo kako je četnik napao hrvatsko dijete, da se Luka Kalmeta kojim slučajem zove Vehidin Mulaomerović tada bi se pisalo da je balija napao naše dijete, da je ...

Ali, Luka je prezimena Kalmeta i to je povod tom tolikom razlijevanju žutila.

A priča je sasvim drugačija.

Istovremeno, te i takve male, ali jako žute novine, mada su uvele poveći dnevni sportski prilog, nisu našle ni mjesta ni značaja pa da barem spomenu da su održana državna prvenstva u kickboxingu. Da spomenu toliko drugih sportaša koji nemaju prezime kao svoj stric, a svakako su zaslužili da budu predstavljeni javnosti, pa makar i u tako malim novinama.

Post je objavljen 29.03.2006. u 22:26 sati.