Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

"ŠAMPIONI" - gdje ste?

S malo zavisti čitam ovaj članak, koji je objavljen u svim novinama. Janica Kostelić, naša snježna kraljica, bez imalo ustručavanja, bez imalo straha, sretna i vesela došla na Hrvatsko prvenstvo u skijanju. Došla i "borila se".

Mogu samo reći - bravo Janice, tu se vidi veličina nekog sportaša, tu se iskazuje poštovanje prema stotinama, tisućama članova Skijaškog saveza koji skijaju, uporno vježbaju i treniraju ne bi li se približili baš toj velikoj, a ipak tako bliskoj Janici. Nije bilo straha od pada, nije bilo straha od drugog mjesta, nije bilo kalkulacija - jednostavno, Janica je svoje sudjelovanje na prvenstvu svoje države shvatila i prihvatila kao svoju obavezu, vjerujem i čast.

Zašto ovaj članak čitam sa zavišću?

Pa gledam učešće naših sportaša na Hrvatskom prvenstvu u full contactu i pitam se - "šampioni" gdje ste? Gdje su sva ona naša velika imena i svi oni naši borci koji su pobjeđivali na prošlim prvenstvima u full contactu? Nema. Šteta, a lijepo bi ih bilo vidjeti na državnom prvenstvu.

Istini za volju, na natjecanju je bila cijela reprezentacija s prošlogodišnjeg svjetskog prvnstva u full contactu i tu svakako pohvale zaslužuje Marko Žaja, trener splitskog "Pit Bulla" s kojim je došao i Ante Varnica pratiti svoje klupske suborce.

Ali gdje su: Igor Jurković, Valentino Venturini, Tomica Paladin, braća Barešić, braća Ivić, Saša Bujas, braća Šaponja - da li se pripremaju za nešto drugo? da li kalkuliraju? - tko će ga znati, samo se nadam da im državno prvenstvo nije postalo premalo i nevažno.



Post je objavljen 29.03.2006. u 21:21 sati.