Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludacha01

Marketing

Kup-Hajduk : Rijeka (1:1)

U Kupu Hrvatske momčad s Kvarnera nikad nije izgubila na Poljudu. Splićani nisu uspjeli niti u četvrtom pokušaju - Kranjčarov gol iz dvojbenog penala 'poništio' je Vugrinec.

Image Hosted by ImageShack.us

U prvom dvoboju polufinala Kupa Hajduk i Rijeka su u Splitu odigrali 1:1 (1:0). Hajduk je poveo u 21. minuti pogotkom Nike Kranjčara iz jedanaesterca, a rezultat je izjednačio Davor Vugrinec u 55. minuti.

Domaći su nošeni velikom podrškom Torcide uraganski otvorili meč. U prvih 10-ak minuta gosti su bili sabijeni u kazneni prostor, a najbolju priliku prokockao je Tonči Žilić, koji iz idealne situacije nije uspio svladati svog prezimenjaka na suparničkim vratima.

Bolju igru Hajduk je materijalizirao s bijele točke. Erceg je pucao glavom, lopta je pogodila Ivančića, a Širić vidio ruku. TV-snimka nije dokazala da je osječki arbitar bio u pravu. S bijele točke precizan je bio Niko Kranjčar, a Širkan je prije i poslije penala sudio vrlo dobro.

Slično kao i u Maksimiru prije četiri dana, nakon primljenog pogotka Rijeka je počela igrati. Granić je dvaput blokirao protivničke udarce u izglednim prigodama, ali u 55. minuti spasa nije bilo. Odličnu Sharbinijevu akciju okrunio je Vugrinec - dotad ne odveć primjetan, ali opet strijelac važnog gola. Baš kao i u Maksimiru.


Image Hosted by ImageShack.us

Pussa,Komentirajte malo...heheheh..:-))

Post je objavljen 29.03.2006. u 21:25 sati.