Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justasiam

Marketing

Led pa voda jooooj

Tako smo Nas cetvoro otisli vani tamo su se pred nama stvorili Ron i Luna
Ron: Oooo Fredie i Georgie kakvi su ovo komadi s vama
Luna: Ej (glumi ljutiti izraz ali joj bas ne uspijeva)
Fred: Evo vidis kave su samo su nam...AUC
(tad smo ga ja i Chikoke lupile da su morali prestati)
A onda je dosla Angel
Angel: Znate li molim vas sta bi se sada trebalo dogoditi
Shikoku(od nekuda se stvorila a za njom i Marc): Pa trebali bi klizati, zasto vi ne klizete?
Ja: Pa tek smo dosli CHIL! A Angel sta ce se dogoditi
Shikoku: Pa rekla sam...(onda se pocela smijati)
Angel: Pa Trelawneyca je “predvidjela” da ce se tocno za sat vremena otopiti cijelo jezero
Harry: Po njenim predvidvidjanjima ja sam vec mrtav!
Angel: Pa predvidjela je da ce se otopiti jezero!
Hermiona: To je nemoguce, a osim toga ona je jedna obicna...
Angel: Znam, Znam ali Luna zna zasto se jezero ipak hoce otopiti
Luna: Pa trebala sam malo nesto pitati svog stricica kada sam ga uhvatila da prica s Dumbledorom, govorili su nesto kao moze li Dumbledore dopustiti Snapeu da `napravi napitak za otopljenje jezera, Dumbledore je rekao da to ne bi bilo dobro, a Snape je rekao da mu (haha) treba za (haha) zato sto je (haha) Trelawneyca predvidjela da ce se (haha) jezero otopiti (haha) da joj to napravi njoj za ljuuuuuubaav(hahahhahahah)
To je bilo to svi smo popadali po podu od smijeha Angel je pala na mene ja sam pala na Freda, Fred na Georga , George na Chi Chi se srusila na pod a za sobom je povukla Rona i Luna oni su pali pod noge Harryju i Mary a do njih su klizaljkama jedva se odrzavajuci na nogama smijali Shikoku i Marc.
Trelawneyica i snapehahahahahaha
I atko su do nas dosle jos J.J., Noami, Lara, Keera, Patricia i mi smo im jedva ispricali od smjeha tako da se nas dvadesetak valjalo po podu zamisljajuci Trelawneyicu i Snapea... Pokraj nas je prosla Mcgongalica i natjerala nas da se klizemo jer ce se jezero otopiti(ovo zadnje je rekla nekako skepticno...)
I tako smo mi otisli klizati. Ja i Honey srusile smo se tako sto se ona zabila u mene da ju spasim Damea. Naporan mali! I tako meni ona govori kako mi treba nesto ispricati i idem ja s njom na kraj jezera i ne cujem kako neki zamnom vicu Michelle vrati se. A vikali su zato sto je sad vec bilo vrijeme da se slavno jezero otopi. Ja se okreni i vidim Trelawneyicu kako nesto govori pred jezerom a Snape sa strane ubacuje nesto u jezero a netko nisam vidjela tko trci prema Dumbledoreu. Odjednom jezero se pocelo topiti, Dumbledore je vikao Trelawneyica se zaledila a Snapeovog napitka vise nije bilo jezero se topilo sve brze. Profesori su drzali Freda i Georga i Dame, Harryja, Rona i jos njih da ne otrce u jezero. Honey se jednostavno zaledila pokusavala sam je izvuci i vuci ali ona se nije htjeli ni pomaknuti. Tada smo vidjeli da netko trci prema nama, a zatim puno njih je trcalo prema nama potaknuti ovim prvim. Natjerala sam Honey da se pomakno i uz pomoc neke carolije sam joj skinula klizaljke i uz pomoc Accio Dovukla nam cipele jos najgore od svega bilo je to sto smo obadvije bile u haljinama. Povukla sam je ali odjednom led oko nas je popucao, upale smo u vodu to kao da je Honey probudila kao u nekom filmu kao da se vratila u zivot, tada nesto me je uhvatilo za nogu ali na srecu za ruku, vodenljudi su nas obadvije povukle dolje a odgore za ruku su nas uhvatili Fred, George i posebno za Honey , decko koji je zavrsio skolu kojeg je ona obozavalaaaa izvukli su nas. Ali tada se stvorilo jos njih ukratko cijelo nase drustvo bilo je oko nas a led se topio i svi zajedno smo potrcali na obalu. Dumbledore je poludio vikao je na nas kako smo mogle ici, kako su oni mogli ne slusati ga i kako su mogli otici...a mi smo ga svi jadni mokri samo tuzno gledali a onda je rekao da ce svakome tko nas je posao spasiti dati deset bodova 1 Jupi dobili smo ih puno!!!!!!


Post je objavljen 29.03.2006. u 19:25 sati.