Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenninzivot

Marketing

ISPRIKA & POST...

Evo, sam ću se na početku ispričat jer tako dugo nije bilo posta. Al fakat nisam imala inspiracije, a bogme ni vremena...pa ljudi sorryte!!!! Pooooosa!!!;)))))

5.3.-''zlatna'' sredina
Danas se na neki način desilo čudo! To kasnije, al sad prvo današnji dan;
Probudila sam se, u dracovoj sobi, olovka mi je bila razmazana, očito sam zaboravila skinut šminku...opet!!!
Onda smo na doručku amy, maya i ja tješile mary. Cedric me slučajno polio sokom od borovnice po starkama i trapericama i topu pa sam se odjurila presvuć prije napitaka.
Na napitke sam zakasnila 3 minute i 17 sekundi, znam jer mi je to snape službeno poručio. Radili smo napitak koj nas je trebao paralizirat na 30 sekundi, draco je zajebo napitak, pa je osto paraliziran punih 5 min! bilo jhe tako smješno, vjerujem i da bi se on smijo, da mu mišići nisu paralizirani, dakako. Al sam ja super napravila, pa smo dobili 10 bodova.
Onda smo imali blok sat čarolija, skroz je bilo zabavno, imali smo s huffelpufima, i cedric je danas imao nekakav peh, radili smo čaroliju za smanjivanje i za povećavanje natrag u norm. veličinu. Cedric je začarao zacka, i nije ga mogao povećati, pa su izgubili 7 bodova.
Na skrbi je bilo ful dosadno, učili smo što sve smije jesti hipogrif! Bilo je tak dosadno da sam misla markirat, al uskoro je ispit pa mi to nebi puno koristilo. Hagrid je izgledao kao da je bio pijan, al nije bio pijan, čak je zaspao usred sata! A možda i je bio pijan jer nam je dao 5 bodova i griffindorima isto!
Poslje nastave sam išla s mary u bolnicu, e tad se desilo čudo! Rasplakala se kad je vidjela harrya, primila je njegovu beživotnu ruku i govorila ; ''molim te probudi se, volm te!'' i tako je 30 puta ponovila! Mislila sam ''ta je definitivno skrenula''-ali nije! Harry je otvorio oči! Nije rekao ništa samo je pogledao mary, to je njoj sve znači! Ostavila sam ih onda same. Neda mi se više pisat!

Kiss, forever yours lenna v.


Post je objavljen 29.03.2006. u 15:27 sati.