Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kripl

Marketing

SILENT NACHT, ROMANIA NIGHT

Da utažim vašu žedž za književnošću....


priča o rumunjki
---------------------------------------------------------------------
Dakle jutro je bilo obicno , kao svako drugo ,
Sluga mi je donjeo kavu ravno iz kolumbije dok su mi crnci rezali nokte na nogama. Citao sam cepinski list i rezao kupone za nagradnu igru , nagrade su bile ozraceni vietnamski majmun ili put u rumunjsku.poslao sam svog goluba pismonosu koji je odmah odletio i vratio se za par sati sa dojavom da sam dobio put u rumunjsku !
Poceo sam se spremati. Moje godisnje pranje zubi moralo je uraniti jer sam isao u rumunjsku. Spremio sam svog rakuna , kupio sam proizvod sa top shopa po dvostruko skupljoj cijeni ali sam jedan dobio besplatno! Krenio sam sa avion kompanije Viskovci Ervejvs i stigao sam za par sati. Stidoh u bukurest! Kupijo sam neki kruh star par godina, najsveziji u regiji! Kasnije sam povraco nekakvu zelenu tekucinu ali to je za ljude. Bilo je tamo puno prosjaka i zena sa grbama ali jedna mi je zaokupila paznju
Zvala se chicinagwa i bila je prekrasna , doduse nije imala udove ali je iz nekog razloga imala drvenu nogu. Imala je zute obrve i bila je procelava. Nazirala joj se lubanja koliko joj je kosa rijetka bila. prolazio sam pokraj nje kad sam isao kupiti lijek za trakavicu kad me zamolila za koju lipu da moze kupit lijek za herpes. Rekoh joj da cu joj ja kupiti , i doista kupio sam joj lijek a ona je rekla , kupi mene za 5 kuna ……. I kupih ju!
Nasao sam neku vrecu i strpao sam ju u nju i ponjeo u svoj hotel. Pitala me hocu li voditi ljubav s njom , a ja joj odgovorih , : pa zato sam te i kupio. Drvenu nogu smo morali spaliti jer se nije dala skinuti , rumunjka je malo izgorila ali nema veze. I ja sam opekao svoje spolovilo tijekom seksualnog cina ….. seks je bio neugodan , otezao ga je njezin… nedostatak. Kupio sam torbu za retardirane koale i sa time sam ju nosio po svijetu. Kad mi je bilo dosadno samo sam ju izvadio iz torbe i iskoristio. Ali jednoga dana dok sam eksperimentiro sa muskim sokovima i mravima rekla mi je da zeli prave noge i ruke. To me shrvalo i bacio sam ju u plicak od 15cm , naravno utopila se jer je bila licem prema dolje. S njom umrla je i nasha ljubav.


shrvani ciko iz cepina

Post je objavljen 29.03.2006. u 14:33 sati.