Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Seve pregazila Zagreb

Na žalost Let 3 i Seve su odlučili još jednom isfurati već isfuranu foru gigantske osobe koja hoda gradom. Spot će biti rađen u režiji popularnog Gonza iliti Radislava Jovanova :) Nadam se da će efekti barem biti barem približno dobri onima u godzilli :)))

----------
Severina velika poput Godzille hoda Zagrebom, a članovi Leta 3 kao anđeli lebde iznad pjevačice, ideja je oko koje se vrti radnja videospota za “Moju štiklu” u režiji Radislava Jovanova Gonza. Snimanje videobroja za hrvatsku pjesmu na ovogodišnjem Eurosongu startalo je jučer u remetinečkom Tuna filmu, u kojemu su se Severina i članovi Leta 3 prvi put i upoznali.

- Let 3 su naš najzabavniji i najduhovitiji bend. Super mi je što im se svidjela ideja o zajedničkom spotu za ‘Štiklu’, a pali su mi na pamet jer su prvi počeli koristiti nošnje na nastupima. K tome, još sve doživljavaju kao zabavu. Slatke ideje se sjetio Gonzo - velika ja koja hodam po Zagrebu i veliki oni u ulozi anđela - komentirala je pjevačica videosuradnju s letovcima, koji pak nisu bili raspoloženi za davanje izjava.
----------

----------
Pjevačica je za snimanje odjenula crnu haljinu, a stilist Robert Sever ponudio joj je čak 15 pari sandala na izbor.
----------

Detalji u jutarnjem

Post je objavljen 29.03.2006. u 16:46 sati.