Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackpirate

Marketing

savršena priča...

Jednog dana sreli su se savršeni muškarac i savršena žena. Ubrzo poslije savršenog vjenčanja postali su savršeni bračni par. njihov zajednički život bio je naravno savršen.

Jedne hladne snježne noći ovaj savršeni par vozio je svoj savršeni auto snjegom zatrpanim putem. iznenada ugledali su nekoga u nevolji. Pošto su bili savršeni, stali su da pomognu. Ispostavilo se da je čovjek u nevolji bio Djed Mraz, sa torbom punom poklona i igračaka. ne želeći razočarati djecu za Božić, savršeni par je ponudio Djedu Mrazu da ga povezu. I uskoro su se vozili okolo naokolo isporučujući igračke i poklone.

Nažalost uvijeti za vožnju su bili vrlo teški i savršeni par i Djed Mraz doživjeli su tešku ptometnu nesreću. i kako to obično biva, samo je jedna osoba preživjela.

Što mislite tko? savršeni muškarac, savršena žena ili Djed Mraz?

Savršena žena, naravno, jedino ona ziasta i postoji. Djed Mraz je kao što znate izmišljena osoba,a savršen muškarac je iluzija.

ZA ŽENE : ovo je kraj priče

ZA MUŠKARCE : Dakle, ako ne postoji Djed Mraz i ne postoji savršeni mušakrac, onda je logično da je savršena žena vozila auto, to je i jednostavno objašnjenje zbog čega se dogodila nesreća.
ako ste žena i ovo čitate, to je samo dokaz da žene nikad ne slušaju...;-)


Post je objavljen 28.03.2006. u 20:39 sati.