Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/understanding

Marketing

"Strofe u noći"

PART I.

Mrkla noć upala je u sobu, a ja sjedim sama dok me misli lome i duša razdire kao da se želi osloboditi moga tijela. I ovo fizičko danas ništa mi ne znači, kada neprestano čujem srce kako tuče neumorno i glasno. U ogledalu vidim sada samo to srce i zvuk njegov pretvara se u sliku umorne i zamišljene djevojke.
Misli bez izvora ukopale su neku duboku jamu u ovoj praznoj noći. Svaki zvuk koji se došulja do sobe protrese mi tijelo i kao jeka ponavlja se u glavi. A oko mene leži samo neka tiha praznina. I ta praznina straši me… i guši, dok misli kao razuzdane hvataju zalet u neku nepredvidljivu budućnost...

PART II.

Zašto noću ja moram bdjeti, dok ona umiva svoje lice ljubavlju?
Za tom strankinjom čeznem, a ljubavi joj ne poznam.
I ne poznam joj mane. Ne poznam dušu. Ali način na koji se kreće i umorne poglede koje mi je uputila u hladnoj jesenskoj noći, volim kao Boga.
A kada me netko pita zašto prolijevam suze na ovako čaroban dan i zašto mi osmijeh glumi masku – ja ću poći u mislima njenim rukama i zamoliti ju da mi ispriča priču, zakopanu duboku u srcu.
I ako me taj netko pita kako mene – jedan hladni zid – učini čežnja tako žaobitnom, leći ću pogledom na zemlju i zamrijeti u stvarnosti...

FOR : XOX

Image Hosted by ImageShack.us
"Vrijeme ne liječi rane...Samo se navikneš na bol..."

Post je objavljen 28.03.2006. u 19:30 sati.