Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

tidam tidam tidam...

zdravo narode! evo s veseljem javljam da sam opet štrumfastično raspoložena i da sam uhvatila pozitivne vibracije ovo cvjetnog godišnjeg doba! štrumf iz bek u punom sjaju!
opet se cerečem ko ludov i pričam glasno da me sve do metkovića čuje... al šta ćeš. :)
danas sam vidla jednog dječaka koji mi je prije bio dragi u spešl izdanju i nisam mogla a da se ne poderem od smijeha. ja znam da svi imamo svoj ukus i o tom nema rasprave. a nečiji izgled je stvarno glupa stvar za kritizirati... al, ruku na srce, to svi radimo, i kako kaže dragi nam Gospodin: onaj bez grijeha nek prvi baci kamen! a osim toga, znam ga, pa me ne grize savjest... dakle, dječak
si je navuko hlače onak kako ih navuče onaj lik Steve Urkel iz one serije na tv-u... i u njih zataknuo sexy
kariranu košulju koju je skupa s hlačamo opasao debelim smeđim remenom sličan onom u kojem je john wayne nosio pištolje... :) hahaha... ajme, da sam ga samo mogla uslikat...
... još jedna zanimljivost! danas mi je puko nokat i odletio negdje u zrak, pa se moli poštenog nalaznika da prijavi ako nađe neki kakav komadić... nokta, ne..
a sad, ja kao prava slavna ličnost moram pozdravit neke ljude... i one koji sebe smatraju ljudom. :)
dakle, pozdrav susedu iliti loptastoj kuglici koji se pritajio i nema mu ni traga ni glasa.. panasoniku i srčeku isto šaljem pozdraf... slavenki želim da se njegova popularnost ne ugasi kao svim novopečenim zvjezdama nego da opstane duže vrijeme na svjetskoj pop sceni. plesačicu ness neka ne žuljaju cipele dok pleše po cijelu noć... atina neka ne igubi taj svoj izopačeni smisao za humor zbog kojeg pišam od smijeha. durici želim 10 zgodnih baletana da joj upotpune zvjezdana razgibavanja. ;)
bložica neka ostane napušena i optimistična. sifilisovi, vi popravite taj kompjuter več jednom..
svi ostali - bobo, edy&patsy, damjan, mistique, ivee, poison heart, djanki, damir, speed... veeeeeeeeeeelki pozdrav!!! ako sam kog zaboravila, molim nek se naljuti! :)
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 28.03.2006. u 15:33 sati.