Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calamata

Marketing

Naoko zanimljiv dan...

Jučerašnji dan je bio prilično naporan. Od kada su odlazak na izlet i kasniji, večernji posjet prijatelja postali napornima? Ne znam… vjerojatno to ima veze sa klimom, frustracijama izazvanim višemjesečnim kišama i hladnoćom, nemogućnošću izlaska van i uživanja bez da mi ramena pritišće težak i debeo kaput i sva dodatna oprema koja me štiti od vjetra i eventualnog zmrzavanja nakon pola sata šetnje… pa se vratim doma i potrošim sat vremena na odleđivanje, u kadi punoj mirišljave sapunice, a zatim dolazi 'otapanje' mišića uz nebrojene šalice čaja.

No daklem, izlet se ispostavio uspješnim, jer koliko smo izbivali iz grada, nekih dva i pol sata, nije pala ni kap kiše. Čak sam uspio i fotografirati lokaciju (cilj izleta) i samo selo. Budem ti kasnije poslao fotke.

Navečer došli frendovi, pa kuhanje, pa… koliko god su mi dragi, nisam bio raspoložen baviti se njima – ne znam, čini mi se da smo se u posljednje vrijeme malo 'udaljili' jedni od drugih: možda previše razlika u poimanju zabave i provođenja slobodnoga vremena? Ili se samo radilo o tome što mi se nikoga baš nije ugošćavalo? Vjerojatno ovo posljednje. Osim toga, posljednjih nekoliko dana visim na kompu i downloadam tonu mjuze, pokušavam nadoknaditi propušteno iz protekle godine, testiram neki novi software i istražujem kako neke 'stvari' funkcioniraju – sve to mi oduzima prilično vremena i koncentracije.

Stoga mi je tvoj prvi mail, a zatim i onaj drugi došao kao pravo osvježenje, razbio ovaj lokalni, monoton ritam.

Kaj se Harryja tiče, ne ide na bypass već se zahvat zove angioplasty. Umetanje tzv. stent-a je rutinski zahvat i najčešći, no zapravo, ni sam nisam siguran koju će tehniku doktori primijeniti u njegovom slučaju…


Post je objavljen 27.03.2006. u 22:00 sati.