Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soniczoil

Marketing

"Crunch-show" na RAFu prošao izvrsno!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Morao sam vidjeti kako je biti samostalni umjetnik. Našao sam jednu kutiju, napisao na nju “umjetnik” i sjeo unutra. Vidio sam da su ljudi sretni jer su se svi smijali gledajući me tako. Nastavio sam zaključak dalje i rodio ovo: umjetnik čini ljude sretnima. Dobro je, ali ne mogu reći da ništa ne boli - pun sam modrica i raznih natučenosti. Ali nije važno – sve za viši cilj predstavljanja moje muzike, ne.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Poslije nastupa mi je jedan čovjek u neobaveznom čavrljanju rekao da umjetnost ne postoji. Odgovorio sam mu da je to moguće. A drugi mi je pak čovjek poklonio unikatnu kožnu masku, izrazio pohvale “crunch-showu” pronašavši mnoštvo elemenata koje sam utkao unutra. Možda je malo i pretjerao, ali zbog toga mi bude iznimno drago; oprostite mi na toj taštoj crti. S njim sam se složio da umjetnost svaki dan stvara i rastvara stvarnost.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Nadam se da ste se zabavili vrlo; grimasom ili posljedicom što ova groteska duhu pružiti može!
Bilo je posebno, drugarski, ulovio sam se da ne želim tekst izgovoriti do kraja, bilo je šansonjerski – pa nisam mogao na vas vedre ljude vrišati namršten – i to me inspiriralo na nove pristupe. Jedan je omotač čini mi se skinut.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us A velika je novost da je učinjen i video zapis cijelog showa; hvala snimateljima (btw, obojica su sudjelovala u dva najbolja filma koja sam vidio na RAFu – onaj o bebi koju bračni par pojede na večeri s napljuganim popom i onaj drugi gdje nam jedan od poslovnih mladih izlaže svoje poglede na svijet; recimo to tako). Hvala svima iz organizacije kažem. I mojoj neumornoj Minimum što je izradila maske, isfotkala me potpuno i ostalo! A Zmayo je vrtio brejkse prije i poslije showa; to se isto mora spomenuti.

Dobio sam koju kunu za nastup i otišao drugi dan na Hrelić (zapravo Jakuševac) i za to si kupio hrđavi poni ekspres u potpuno voznom stanju. Sad sam sretan, sunce je granulo, moji kotači su vrući, bit će muzike a i diplomirat ću debelo prije roka pretskazujem!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 27.03.2006. u 10:08 sati.