Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arcadia999

Marketing

I feel like tacos

Došli su niotkuda,
Krenuli nikamo,
I konačno postali nitko i ništa...

Gobac


Vratih se iz Pariza, tres jolie, tres jolie! Ma ok je gradić, dajem mu 7/10. Ma sve bi bilo super i za pet da faking Francuzi nisu tol'ke pizde. Em su nepristojni, em neznaju ingliš, em non-stop neki kurac protestiraju. Arapi and crnci protiv Židova- ja to naravno neznah, pa nosih palestinku. Posljedica: napad smrdljivih malih Židova u H&M-u. Brzo su se pokupili. Ne nisam nazi, ali ovakvi me događaji tjeraju na absolutnu ne-toleranciju! Gamad.

No nazad na Paris, grad ljubavi, umjetnika i onih koji si to priželjkuju. Čudno kako su u svakom dućanu zaštitari crnci, i svi su tak' simpa. Ali posluga je koma. Tražim ja bež starke, nađem svoj broj, pa im treba pol faking sata da mi sve to zapakiraju, a da o aerdromu da ni ne pričam, koma. Pola sata stojiš u zmijici, pa ti pol sata pregledavaju sve, pa ti jedno 57 puta provjeravaju boarding pass- i to jedan te isti buljooki french midget. Prvi dan uslikah nekaj malo onih demonstranata, na telki je to fakat sve preuveličano, nije bilo fora. T00FNE!

Er, right...
Uglavnom, Wlatka D Sestrična*klik klik* i ja smo se cijelo vrijeme zabavljali ismijavajući emo i goth ljude, muahahahaha. Smiješna smećad. Što se znamenitosti tiče, zakon su. Louvre je ogroman! Fakat, noge su mi otpale, a i smiješno je bilo gledati kak' Ameri komentiraju Mona Lisu, pravi stručnjaci, nema što. Notre Damme je isto ok, rozete su vrlo dekorativne, na Cabaret nisam smio ići, a Versailles je MASIVAN! Fakat su francuski carevi bili megalomani, kaj će im sve to kad nemaju WC-a?! Fuj, sam Luj ovaj XVII, ili XVI ili nešto, se otuširao samo tri puta. Na rođenju, prije vjenčanja, prije svog pokopa. Dakle dva puta tokom cijelog života, FUJ!
Ali Eiffel je fantastičan,a pogled je nevjerojatan, vidio sam Ivorovu kuću odande.

A da, u Parisu se čovjek nakupuje, oui, oui! No o odjeći odbijam pisati, vidjeti ćete uostalom!

I feel like tacos...


Post je objavljen 26.03.2006. u 23:41 sati.