Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zeljkatalab

Marketing

¤¤¤bogme ljubav i život nisu medolino¤¤¤

BOOK BLOGERI...........PROLAZI JOŠ JEDAN VIKEND.....nono
BILA SAM JUČER VANI.........BILO JE SVAKAKO...I DOSADNO
I ZABAVNO.....HEHE NEKI ZNAJU BILA JE PJESMA "MOJA ŠTIKLA"...ILI...
"KLOMPA"........PRVI PUT KAD SAM JE ČULA SKORO SAM SE UPIŠALA OD SMIJEHA.....A KAD JE BILA DRUGI
PUT PLESALA SAM I SPRHDALA SE........LOL.........MA MENI TA PJESMA ZVUČI
KODA SE PASTIRI DOZIVAJU NA LIVADI.....PHHHHHHH.....I TAK....BILA JE MARIJANA IZ OSIJEKA....
MA BILO NAM JE SUPER......JUČER SAM PUNO TOGA SHVATILA........TAJ MUŠKI ROD JE ISTI.....ČAST
IZNIMKAMA....BEZ UVREDE DEČKI.....ALI PUNO TOGA SAM SKONTALA......PUNO ......VJERUJTE MI.....MOJA VEZA JE SUPER....ALI LJUBAVNI ŽIVOT MOJIH FRENDOVA JE U GOVNIMA.....burninmad


YOY....SUTRA U ŠKOLU....PIŠEMO VIŠEMINUTNI IZ MATUŠE......UŽAS.....headbang
MA ŠKOLA JE DOSADNA................................................................................
KAJ DA PIŠEM......NEMAM POJMA......AJ UŽIVAJTE...POZZZZZZZZwave

MOJ SAVJET ILI MISAO: BUDIMO DOBRI DRUGOVI...NEMA TOGA NAKON LJUBAVI....

SVE SE VRAĆA SEVE SE PLAĆA....jel tako
sany?????????





"ZABUNA"


Jedna engleska obitelj provodi ljetne praznike u Njemačkoj. Za vrijeme šetnje zapaze ljupku kućicu u cvijeću, te požele u njoj provesti praznike iduće godine. Raspitali su se tko je vlasnik i doznali da je to neki protestantski svećenik, s kojim su odmah sklopili ugovor o iznajmljivanju. Po povratku u Englesku gospođa se najednom prisjeti da nigdje nije vidjela WC, te pošalje pismo sljedećeg sadržaja:

"Štovani pastore, ja sam gospođa koja je prije nekoliko dana iznajmila Vašu poljsku kućicu, ali nisam nigdje vidjela WC. Hoćete li molim Vas to objasniti?"

Kad je pastor primio pismo, nije shvatio skraćenicu WC i misleći da se radi o crkvici jedne anglikanske sekte koja se naziva Welska Crkva, ovako je odgovorio:

"Cijenjena gospođo, shvaćam Vaše pitanje i drago mi je što Vam mogu saopćiti da je mjesto koje Vas interesira 12 km od kućice, što je prilično nezgodno za onog koji je navikao češće tamo odlaziti. Dobro je da onaj tko se običava iz svojih potreba tamo duže zadržati, ponese nešto za jelo, jer će tako moći ostati cijeli dan. Do tamo se može doći pješice, biciklom i autom. Preporuča se poći u određeno vrijeme kako čovjek ne bi ostao na polju ili smetao drugima. U prostoriji ima 40 sjedećih mjesta i 100 mjesta za stajanje. Postoji i uređaj za pročišćavanje zraka, kako bi se izbjegli svi neugodni mirisi. Prdlažem Vam da dođete na vrijeme kako biste mogli naći mjesto za sjedenje. Djeca sjede pokraj odraslih i svi zajedno pjevaju. Na ulazu se dijele listovi, a onaj tko zakasni može se služiti susjedovim. Listovi se moraju vratiti na izlazu, tako da se opet mogu upotrijebiti. Tu su također ugrađeni i zvučnici kako bi se svi zvuci mogli čuti i van. Sve što se skupi dijeli se siromašnima. Postoje fotografi koji su specijalizirani za snimanje u različitim pozama tako da svi mogu vidjeti sve osobe za vrijeme toga toliko uzbudljivog čina."naughtynut


Post je objavljen 26.03.2006. u 23:32 sati.