Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dubai2

Marketing

Dubai World Cup - zenska strana price

Prosle jeseni sam kupila simpaticni sesiric od nase dizajnerice Mine Petre. I od tada pricam kako cu taj sesir nositi na trke konja. Milivoj je tu moju zelju shvatio doslovno, tako da smo se jucer nasli medju mnostvom od kojih su rijetki bili bez sesira, neki se gledali utrke, a vecina se dosla dobro zabaviti i pokazati urbi et orbi kako znaju iskombinirati sesir s torbicom, haljinom i cipelama. Ni sam ni ja bila bolja. Dan prije sam jurila po shopping centru trazeci haljinu koja ce odgovarati sesiru. Onda sam trazila sal za preko ramena, jelte da mi navecer ne bude hladno, pa nausnice, i nakom svega mi je nedostajala torbica. Ajde, sve sam ja to nekako iskombinirala u rekordnom vremenu (87 minuta!).
Rezultat:
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Sesiric u dva izdanja tijekom iste veceri..

Nakon prvog kruga po International Villageu, nasli smo se s prijateljima u Bubble Laungeu, nazdravili sampancem i nakon nekog vremena poceli primjecivati sesire. Sve dokumentirano, na zalost, s nasim foticem nije. Bilo je tu svakakvih uradaka, neki su bili toliko veliki su nam jedva u kadar stali....

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

neki su pak bili mali...
Image Hosted by ImageShack.us


neki su bili ponosni na domovinu...
Image Hosted by ImageShack.us

neki dostojanstveni cijelu vecer, bez obzira sto je odabrani konj gubio...
Image Hosted by ImageShack.us

a neki su se odlucili drzati tradicije...
Image Hosted by ImageShack.us

I tako je prosao najbitniji drustveni dogadjaj sezone. Trke? Konji? E da, zbog toga smo i isli u Nad Al Shebu. Utrka je bilo 7, pogledali smo ih 4. Zadnja, najvaznija utrka je bila Dubai World Cup. Dijalog prije zadnje utrke izmedju mene i muza:
On: Ajmo se kladit ja i ti. Sta mislis koji ce pobjedit?
Ja: Electrocutionist!
On: Kako si donjela tu odluku?
Ja: Svidja mi se ime. A za koga ti glasas?
On: Hmmm, svi su dobri, gle koliko svaki ima pobjeda, zestoka je konkurencija...

Image Hosted by ImageShack.us

I PRVI U CILJU JE ELECTROCUTIONIST!

Ostale bitne dogadjaje s utrka, kao koji su konji bili favoriti, kako se zvala koja utrka, sta je vazno gledati na kartici konja, to ce vam napisati Milivoj kad se vrati iz Beiruta, u nastavku Dubai World Cup - muska strana price. Do citanja!



Post je objavljen 26.03.2006. u 21:42 sati.