Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boban11

Marketing

November spawned a monster

Nisam prvi koji ne voli dejvidkoperfildska sranja, ali majku mu-od nečega se mora početi. Način na koji sam dobio ime skoro savršeno ocrtava tijek cijelog mog života. Slučajnost i peh kao zvijezde vodilje i upozorenje da kockanje ili bilo koja vrsta igre na sreću nije za mene. No nemojte mi vjerovati na riječ, prosudite sami.

Stara me rađala 2 dana i 2 noći. To nije bilo vrijeme video-kamera i porođaja u vodi, a i da je bilo-tko bi želio gledati kako vlastita majka prdi, sere i širi noge pred nekoliko neznanaca u agoniji bola čije ste glavni krivac vi-ili u ovom slučaju ja. Jedne tužne večeri u veljači kad je bio red na Sotoni da odigra svoj potez na šahovskoj ploči svijeta-oblaci su se zgusnuli i ugušili mjesec, zvijezde su se ugasile, vukodlaci su zavijali negdje u daljini. a munje s neba ubijale bivše katolike koji su se prebacili na jednu od "modernih" religija ili ateizam-jedan je 25-ogodišnji junfer konačno umočio u tijelo mlade pijane djevojke. Spremić proklet sa tisuću kletvi, suprotno svim šansama, pronašao je svoj zlokobni put i začet sam-ja.

Mogu pretpostaviti što je majci padalo na pamet tih mučnih 48 sati. Proklinjala je mene-neželjeni nusprodukt alkohola i niskih kriterija, polusilovatelja koji je kratko vrijeme igrao ulogu oca dok nije pronašao drugi film-svoju karijeru, Elvisa koji je svirao za vrijeme te proklete izmjene tjelesnih tekućina na kojeg je stara svršavala i po kome sam skoro dobio ime, svog oca i majku jer su je napravili-na sličan način kao i ona mene, Boga jer je nije učinio muškarcem i onaj jedan jebeni kromosom razlike, egzistenciju kao pojam i jebenu žarulju koje joj je svako malo zasljepljivala oči.

Moja draga majka ima vrlo niski prag tolerancije boli-baš kao i potomak. Zapravo, potomak voli određenu vrstu tupe boli koja nastaje udarcima u noge-ali to je premalo da bi se razvio bilo kakav društveno neprihvatljivi seksualni fetiš. Kad smo kod toga-mala digresija. Nakon što sam kupio kćerima kompjutor da bi ih odvratio od alkohola kad su ušle u pubertet-otkrio sam chat na internetu. Tamo sam mogao biti tko god sam htio. Bio sam poprilična faca u očima ostalih šmokljana koji su u stvarnom životu bili-baš poput mene-razvijeni kao albanska industrija (u kojem god smislu hoćete). Desetak puta mjesečno sam znao otići na chat. Promatrati iskompleksirane debile-ćelave srednjovječne pivske škembe na koje je bog nekim čudom pričvrstio kurac koji drkaju na bog zna što i koga, kvazi-filozofe koji smatraju da chat služi isključivo tome da svijetu objave svoje ultimativne spoznaje o smislu života i ostalim enigmama, ljude koji ljenčare na poslu i objedinjuju prijašnje kategorije, balavce i balavice koji uzimaju nadimke glupih pjevača ili bendova i pretjerano upotrebljuju riječ "cool", "lol" i smajliće, kretene koji sa svojim političkim idiotarijama raspravljaju s drugim takvim kretenima, "normalne" ljude koji su opsjednuti idealom mase kao svojim jedinim bogom i naravno, homiće-koji samo žele nekome izmjeriti temperaturu od iza.
Da se vratim na poantu ove digresije-nedavno sam ušao u sobu "sex-nešto" da vidim ima li koji luđak da ga iskoristim za potencijalnu priču. Začudo, sve normalni jebači i jebačice-kad li uđe jedna od pripadnica glupljeg i ljepšeg spola s nadimkom "incest-slut". "Bingo!" pomislim u sebi. Razgovor je išao optrilike ovako:

Ja: "jel voliš primat u guzu?"
Incest_slut: "ne, ali se kladim da ti voliš"
Ja: "hahaha...prošla si test, jedini pravi odgovor na moje uvodno pitanje je kontranapad"
Incest_slut: "šta?"
Ja: "nije bitno...i tako kažeš, incest a?"
Incest_slut: "da"
Ja: "jesi kad ozbiljno razmišljala o incestu?"
Incest_slut: "da...ti?"
Ja: "pa, ne baš-iako sam nekoliko puta sanjao da jebem vlastitu majku"
Incest_slut: "ozbiljno?"
Ja: "da...čak sam i u snu bio svjestan koliko je to bolesno i pokvareno i hamletovski sam dvojio, ali ona glava koja nema mozak je presudila"
Incest_slut: "ti si bolestan"
Ja: "kako to misliš?"
Incest_slut: "pa sanjaš da jebaš vlastitu majku"
Ja: "pa to je samo san...ako je za vjerovati onom austrijskom narkomanu-to može značiti tisuću stvari koje nemaju veze sa seksom"
Incest_slut: "šta...kakav austrijski narkoman?"
Ja: "a nije bitno...nego, znaš što me najviše preplašilo....to što sam se probudio s ogromnom erekcijom"

Tu me ženska odjebe i prekine. Nakon nakoliko mojih pokušaja ponovne uspostave komunikacije, shvatio sam da se radi o nepismenoj 16-ogodišnjakinji koja je krivo napisala riječ "kukac". Kako kukci i drolje idu zajedno, stvarno ne znam, ali bože moj-zanimljiva kombinacija.

Da se vratimo na to kako sam dobio ime. Nakon muke Isusove koja se zove porod, stara je bila izmučena-da budemo politički korektni-kao crnčuga. Moja obrada popularne Nirvanine pjesme ide ovako: "Where do black folks go when they die, they don't go to heaven where the white folks fly-they go to a big satanic field of cotton and rye, to pick it again just like before they died...for eveeer and eveeeer". E da, što se tiče tih "muka Isusovih" kao simbola najveće torture-moja majka ne puši ta sranja. Odbija takvu ludu pretpostavku samom činjenicom da Isus nije imao pičku.

Dakle, euforični mladi doktor koji je tek počeo raditi (zamislite ga kao dječaka od 10ak godina u crvenim kratkim hlačicama, čarapama do koljena, mornarskoj majici i kapi s propelerom-i nazovimo dotičnog mladog gospodina Skippy ili Scooter)-pitao je moju staru koje ime da napiše na karton ovog nakaradnog derišta. Gospođa majka ga je poslala u kurac i reka mu neka napiše što god hoće i zaspala od umora nakon što je rekla posljednje slovo rečenice.
Ne zaboravite da sam trebao biti Elvis (ili Ana u slučaju da sam bio žensko). Nakon 20 sati spavanja, majka se konačno probudila. Dolazi Skippy i veli da ga je dovela u tešku situaciju jer je morao napisati nekakvo ime i da je napisao ime svog oca (koje je i njegovo ime) i da se nada da se stara ne ljuti jer se to može lako prepraviti. Ona, valjda još omamljena od cijelog iskustva rađanja mene-antikrista, je rekla našto u stilu :"Ma ko ga jebe, sad je gotovo." Ironija sudbine je da se i darovatelj sperme, tj. moj otac, zove isto tako. Đorđ. Jebeni Đorg. Jebeni Scooter Đorđ, i njegov otac stariji Skippy Đorg i moje jebeni otac Đorđ. Kakvo glupo ime. Kakve li glupe nesretne slučajnosti. Cijeli život ljudi misle da su mi roditelji debili s kreativnošću amebe kad su mi dali očevo ime-ne znaju da je to tek jedna patka sudbine koja mi je tada-kao i mnogo puta kasnije-postavila nogu, a ja sam pao na lice koliko sam dug i težak.

Ali, pričajući vam ovo-izgubio sam skoro sat vremena. Oprostite, zvoni mi telefon. Rekao sam da me ostave na miru. U kurac! Ovo neću dalje prevoditi jer sam ljut u pičku materinu.

-"hello!? "
-"hello sir, Donnie wants to see you right now"
-"who!?"
-"mr. Rumsfeld"
-"god damnit, Condoleezza, i told you not to bother me when i have my acid moments"
-"i'm very sorry sir, it's all my fault.....why i have to be so black....(she starts to cry)
-"really Condoleezza, you're as useful as a cock-flavoured lollypop"
-"i know mr. Bush, i know...."
-"god damnit.....(...tu tu tu tu tu tu....)



*ovo ni u koju ruku nije politički tekst...

Post je objavljen 26.03.2006. u 21:07 sati.