Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetchildofmine

Marketing

Nisam već jako dugo pisala, točnije 2 mjeseca. Neznam kaj je razlog tome, vjerojatno moja lijenost. Nije mi se dalo pisati, iako se puno toga dogodilo u tom razdoblju. A najvažnije i najbolje stvari tek sada dolaze-Uskrs i tjedan dana odmora od škole, pa onda još malo mučenja u školi i evo ti još 3 tjedna u svibnju i tada…..GOOOTOOOVOOO JEEEEEE!!!!!ZBOGOM SREDNJA ŠKOLO!!!! ALI PRIJE TOGA….AJME MENI……NORIJADA……NEĆU NI POMIŠLJATI KOJA BU TO LUDNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sad je krajnje vrijeme da se ozbiljno prihvatim knjige, ali meni kao da to ništa ne znači, ja se i dalje provodim vikendima s društvom i boli me briga za školu…još se nisam probudila iz zimskog sna. :-) Malo sam u Kc-u, pa u Virju(Ledi, 5ica) pa svako malo se slave nečiji rođendani koji naravno završe jako dobro! Posljednja dva bila su od Zeke i vikend poslije Matildin rođ. u goricama! Najbolje nam je kad se okupi ona dobra stara ekipa iz osnovne koja mi ponekad toliko fali… Svi jedva čekamo Lanin rođendan! Vjerojatno bude slavila na Uskrs, kao što je to bilo i prošle godine(opijanje pred školom i onda ludovanje u Playboyu). Samo što nam je kiša malo pokvarila ugođaj. Nadam se da će ovaj put biti barem bolje vrijeme.

Idem malo učit nekaj, moram! Sutra se piše matka…a nisam uopće sigurna da ću dobro napisati…gradivo je katastrofalno. Poželite mi sreću!!

Do idućeg javljanja, veliki pozzdrav svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Post je objavljen 26.03.2006. u 21:06 sati.