Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb1986pula

Marketing

PORAZ DINAMA......

Mojoj se bebi ne da pisat pa moram ja..al nije bedwink
Vidim da on ima puno obožavateljica,mislim ono cure sve imate dečke i tak njemu dođete pisat,malo lakše sa riječima..
Nadam se da će vam ovaj post bit dobar yes, a ak ne bude šta vam ja mogu. wink
Evo neš o jučerašnjoj tekmi..moj dragi je bio na tekmi,a ja nisam jer me on nije htio povesti.

Riječani su s 2:1 nanijeli Dinamu prvi ovosezonski poraz na maksimirskom travnjaku. Uz smanjenje bodovnog zaostatka, pobjedom su poboljšali atmosferu u svlačionici uoči prve utakmice polufinala Kupa. Mnogobrojni Dinamovi navijači koji su u subotu dobrano popunili tribine maksimirskog stadiona bili su uvjereni da će njihovi ljubimci u dvoboju s Rijekom napraviti još jedan korak prema naslovu. No gosti su imali drukčije planove - u Zagreb su se došli nadigravati. Hrabar pristup naposljetku im se isplatio, jer uspjeli su nanijeti Plavima tek treći ovosezonski poraz.

Dinamo je sjajno otvorio utakmicu i već u 6. minuti stigao do vodstva. Prema riječkim vratima pucao je raspoloženi Modrić, vratar Žilić kratko je odbio, a Brazilac Etto refleksno je pospremio loptu u mrežu. Dobro raspoloženje na bučnoj sjevernoj tribini nije bilo dugoga vijeka, jer Dinamo je ubrzo primio neplanirani pogodak. U 20. minuti ubacio je Rendulić, a neoprezni Drpić skrenuo je loptu u vlastitu mrežu. Domaćini su do odlaska na odmor nastavili s pritiskom, no rezultat se nije promijenio, iako se Žilićeva mreža opet zatresla - gol je opravdano poništen zbog Chagovog zaleđa.

Nakon "sramežljivih" petnaestak minuta nastavka, Dinamo je opet žestoko pritisnuo svoje protivnike, no maestralni Žilić dovodio je u očaj domaće napadače. Posebice Bošnjaka, koji se čak dvaput našao u vrlo izglednoj poziciji. Njegovo mjesto ubrzo je zauzeo veteran Marić, koji je malo zatim glavom pucao pod gredu, no riječki vratar opet je bio na mjestu. Nakon toliko neiskorištenih prigoda kazna je bila neizbježna - gostujući protunapad u 84. minuti završio je sjajnim ubačajem Šarića i preciznim udarcem Vugrinca za konačnih 2:1.

Prvom ovosezonskom pobjedom nad liderom prvenstva Rijeka je smanjila zaostatak na deset bodova, no teško je vjerovati da su se Kužeovi izabranici pretjerano udaljili od planirane titule. Njihov uspjeh sigurno je više zabrinuo nogometaše Hajduka, koji će u srijedu (29. ožujka) ugostiti Rijeku u prvoj utakmici polufinala Hrvatskog kupa.
Eo dragi sad ti posveti jedan post meni. naughty
jojim te...
by Darija iliti Nives098..kiss
ostalima pozZz wave


Post je objavljen 26.03.2006. u 20:45 sati.