Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Bjelački rasisti iz SAD-a pomažu raseljenu srpsku djecu


Pregledam danas statistiku Peratović Neta i iskopam da su me posjećivali s bjelačko-rasističkog foruma Stormfront White Nationalist Community. Čak su nešto i linkirali s mojih stranica, ali nisam se želio registrirati, pa nisam otkrio što. Zato sam naletio na hrpu linkova na druge bjelačko-rasističke stranice, između ostalih i na jednu s ovakvim logom:Naravno da me zadivila njihova estetika:Ali kad sam kliknuo na link: National Vanguard Boston Sponsors Serbian Children, uskliknuh: Našla krpa zakrpu!

Američki spasitelji bjelačke rase hvale Slobodana Miloševića i smatraju da su NATO I UN krive za progon srpske djece s Kosova. Donirat se može i kupovinom razglednice s motivom Svetog Georgija koji ubiva aždahu:

This ancient recurring motif spans European civilization from pagan times into the Christian era, and is emblematic of our current struggle against the dark and malevolent forces which seek to extinguish our race by Matthew Downing, National Vanguard Boston


Drago mi je pročitati da Ante Gotovina i biskupi Bogović, Barišić..., nisu usamljeni u simpatijama za srpske žrtve belosvetske zavere. Isti ti zaverenički krugovi EU, NATO, SAD, UN..., krivi su što su se Ante Gotovina i pokojni Slobodan Milošević našli u Haagu. Alal vam vera, braćo rasisti!Post je objavljen 26.03.2006. u 15:26 sati.