Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bigud

Marketing

Nisam dugo pisao pa evo malo da se vratim. Zadnje vrijeme se nekak jadno osjećam, kaj ja znam zašto. I to uvijek kad mi je rođendan bilzu. Onda je sve nekak čudno. Kaj god je lijepo, za vrijeme rođendana je još ljepše, e a kaj god je loše il ne valja još je gore. I tak to ide. Baš bezveze. I nemreš tu kaj puno promijenit.
Evo jučer je bila regata, ja nisam veslao al sam gledao i usper je bilo. Damša je dobio Valenta dosta, mislim 13 sekundi. Štef je bio prvi u četvercu bez i ono svaka čast, još kolko se vesla rimen kod nas, super. I luka i Rubi prvi, ma di ćeš bolje. Baš mi je drago.

Bili smo u petak napokon na probi, e ovaj Sax je đuboks. Lik je svirao tolko pjesama,frik jedan. Ne znam kak može znat tolko pjesama. I možda ćemo svirat na Croatia open, bilo bi to dobro.

Ja sad trebam ić učit, e a tak mi se na da. Sad sam malo prije nosio smeće van na ulicu, onaj glomazni otpad je. I nosimo to stari i ja,a vani likovi sam čekaju kaj ćemo iznjet da si uzmu. Sam im daš u ruke i likovi to furaju. Onda je došo lik pa su ga poterali da kaj to gleda. Onda je došo neki mali cigan i pita kaj je to sve a hitit, a ovaj veli njemu da,al mi to pregledavamo. I počeli su se svađat. Mislim da imamo najbolje smeće u ulici, zapravo imali smo ga,ko zna di je to već sad. I kaže lik,dobro onda se vidimo za godinu dana opet.

Eto tak, nema još niš previše novog pa onda ajd bok

Beni

Post je objavljen 26.03.2006. u 15:00 sati.