Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/someonefromri

Marketing

šta da napišem?



nemam inspiracijeeeeeeeeeeee bleeeeeeeeeeeeeeee...nemam volje..ali ae,čisto da se javim smokin
šta ima? nema niš...bezvolja,škola me friga,moram učit ne da mi se....a komade samo skupljam,pa ga skupljam ,ja sam kulcool,i još me neko raspoloženje pere,neko čudno..ja sam čudnaeek
baš su fora ovi smajliji hehehe thumbup

dakle,četvrtak,škola završila,zadnji sat matiša nismo imalibang,super jea,i idemo moja malenkost,mala Anita, Petra i Iva u Kraljevicu (to je čak i grad,ima 2 pekare,banku i supermarket(!!!!!!!!!!!!) ) di nas je dočekao Anitin dečko-Damir! i prvo je bila drama sa Ivom jer je gospodična u kazni i stara ju nigdje ne pušta,i Iva izađe iz stana nastavi dalje s nama i samo odjednom"IVAAAAAAA" "šta je?" "odmah doma!! di ćeš ti! odmah doma!!!!!!!" ja si mislim ja bi se odmah vratila i molila boga,sotonu da me ne ubije=),ona niš lijepo nastavimo dalje,zove stara,ona niš,zove stari-niš idemo dalje,zove opet stara-posljedica: Iva se vraća doma!

i dobro i nas 4 nastavimo svoj put do porto re (koji btw je jako jeftin!)! popijemo šta smo popili, i idu nas Anita i Damir otpratit na stanicu,kako smo zajebavali Damira koji je bio gladan-zamisli lijepe fine čevape,pa paštu i salsu...čovjek nas htio ubit ali nvm! ok mi blizu stanice i i Damir,ide vam bus(niš petra i ja mislimo zajebava se on)IDE VAM BUS! (mi i dalje aha,da,da ide bas....) kad ono prođe bas -.-..
ok,dođemo na stanicu,ja ganjam damira jer mi je uzeo fakin pokaznu ali nvm,i lijepo sjedimo,meni torba u krilu..kad odjednom BUSSS!!!! i ja u trk, maši, deri se ko kreten! stani!!!! niš ovaj šole nam maše natrag arghhhhhburninmad...vratim se nazad i lupim u staklo koje je napuklo ...jups!hehehe...nisam imala marte nego starke(i to kožne !!!)
ovi na podu rikavaju od smijeha,ali doslovno,a ja počela šepat....

ok,sjednem ja,smirim se...kad Anita ide vam bus,ja ono slow motion pogledam u smjeru basa i oplaaaaaaaa zgrabi torbu trči,maši deri se stani! *cenzura*,ovaj niš i ovaj mašeburninmad...mrmlj,okrenem se ovi na podu rikavaju od smijeha,ja skupa s njima....
e onda mi je pukao film,lijepo ja uzela naočale ,sjebala ruku jer sam lupila u staklo,stala nasred stanice,i blejala ako bas ide,i bas ide (!!)ja se derem:"ovo bas ide! ne varam jer VIDIM!!" jebemu ovaj nas je pokupio! hahah uglavnom bilo je zabavno gledat mene,optimističnu kako se derem i lupam naokolo ali ok....... nadam se da je bilo zabavno vama čitat (je rajt)
ae do čitanja...pozdrav!rofl

Post je objavljen 26.03.2006. u 13:57 sati.