Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mimyitincy

Marketing

da.....

bok ljudovi ja i mia smo veoma ljene pa bas ne pisemo il bolje bi se reklo da nemamo inspiracije .....nas zivot je jednostavno dosadan...kaj bus??!!!a pošto je mia ljenia od mene ,,,na meni je dužnost da pisem new post.... !!!!...headbang danas sam neka jako živcana stara me gnjavi s tim učenjem koda ja sama neznam da se tream učit ,JA SE TRUDIM KOLKO MOGU !!!!!oču se jako jako upisat u gim((((ak ne islo bum u privatnu))))kaj sad?!
da pocnemo kak je bilo na rodendanu od tenice...meni je bilo supac....nije se nis desilo lose ko naprimjer na micinom rodaksu....tam je bilo i suza.da nebi sad o tome.ovaj tj je prosel solidno bar meni!!!užas!sutra ispocetka mrzim tu vrazju nedjelju.
jucer sam bila skoro celi dan s tenom....bas smo se lepo zabavljale...ak nismo bile po celom gradu..daj bile smo u čoliju i tam je ona jedna od mnogih dark kraavica slavila rod...u koj tulum....s dva decka bas bum sad isla citat od jedne blog da opet vidimo one divne dojmove ala uuuuuuuuuu kak smo se napile.
navecer smo ja i tencika isle malo na drugu i tam je bil g.karlovic(pozdrav) rekel je da me nekaj trea ...pa sam mu rekla da se mozemo drugu sub naci!!bas me zanjima!
danas neznam kaj bum delala moram malo citat glupu lektiru a posle sam sigurno negde sam ne doma.ajde bye.pozdrav tenici,helenici,miici,leici,gugici a najveci pozdrav bennyiu.ostavljajte komentare kiss for alllll....tince

Post je objavljen 26.03.2006. u 13:01 sati.