Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2bezimenebudale

Marketing

alo

wavewavewavewavewavewavewave e! Evo da napišem nešto reda radi jako kratko...!! PA ovak prvo u pulu najvjerovatnije ne idem!! Preko moje škole ne sigurno a preko bivše vjeroučiteljice možda...a jab ga!! A baš sam htio iči...ali ful...dobro još ima nade!!

Danas sam cijeli dan radio neku kutijicu za storboskop i tako onda posle išo na sviranje i sa sviranja odma u mb i došo doma i tako....sutra idem u zg (tj danas) A znam da se nečemo moč dogovoriti kada čemo krenuti jer če ovi ljudi doči sat vremena prije ili čemo ih mi čekati sat vremena..bang ...strašno!!!

E a ja knjigu nisam pipnuo a još samo to trebo odgovarati u ponedeljak (matrijale) pa sam se izvuko pa ču odgovarati u petak a ja u petak išo ča sa sata i išo na kavu sa ma???? i onda na drugi zakasnio na treči došo sa četvrtog me izbacio a peti i šesti je pito one koj nemaju ocjene pa sam išo ča!! Pa onda opet sa ma???? na kavu u leones btw..ful je dobar kafič do negdje 9 a onda počmu narodnjaci...joooj...e da di sam stao?? I onda je u taj leones došla frendica iz razreda bivšeg i onda je i ona bila sa nama na kavi i onda smo išli na bus u 7 i po iz grada i onda OPET sa ma???? na party i sa još nekim frendovima i frendicama!!! E tolko o petku!!

E slušao sam maloprije one nove fore od ismeta hore!!! Kako je tip zakon kaže..: "moj horoskopski znak rak, podznak tumor, obrazovanje dokotor za humor. Stručna sprema...spreman na sve! 5 razreda škole a od šestog i knjige!! rofl" Baš je zaakon pa ko može neka ga obavezno posluša.!!

E do sada sam sviro stara je luda samnom!!!!! Još se sutra moram ful rano dignuti headbang eh da....ajd sada polako idem spavati!!! E pa taj post nije ni došo tolko kratak koliko sam ja mislio da če doč (ma da neznam sa čim sam mislio) nut

Evo još ešto od ismeta hore:::!!! "Jednom prilikom dok sam bio u vojsci onaj komandir mi je dao zadatak da maskiram vojsku u šumi!! Valda burazeru ja sam ih tolko dobro maskiro da kada je drvosječa došo rezati šumu nije znao što je stablo a šta vojnik!! I tako stojim ti ja u oneme drvoredu kad dolazi zaljubljeni par...i kud če...di če...pravo na mene!!!! Eh što su sve radili..joooj!! Ma izdržo ja to sve al kad je pošo onaj momak da izrezbaruje ono srce na mojoj...da prostiš...guzici...e onda više nisam mogu i izdera se na sav glas..e kaznili oni mene rekli...izdao položaj!!"

Eh to sada onak simpatična je priča ali nije u pola smješna ko kada ju on ispriča!!!! roflroflyes

Ajd idem sada...PozDraV!!!! wavewave


Post je objavljen 26.03.2006. u 01:11 sati.