Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kimmchee

Marketing

vrijeme je...sunčano...

Možda bi bilo vrijeme da i ja nešto napišem. Već dugo nisam. Našla sam si predivnu priču i prepisala na papir...i sad ne znam gdje mi je taj papirheadbang bang

I šta da sad radim?????

Ovih je dana u tijeku duhovna obnova u Našicama. Sutra je zadnji dan. Tko nije bio, preporučam da ode...Super nam je... Duhovno se obnavljamothumbup.

Priču ću napisati sutra...hehe

Da, duhovna obnova je odlična. Prvoimamo predavanjeu 4, zatim je krunica( na koju ne morate ići jer ju mole bake. Sutra je križni put, pa se prepouča da se na to ide.). U pola 7 je misa, a u pola osam klanjanje pred Presvetim. Ono što možete osjetiti na duhovnoj obnovi ne može se riječima opisati. To je tolika sreća- misliš da ćeš se raspukniti.

bez imalo dvojbe i razmišljanja mogu reći da nigdje nisam osjetila toliku sreću koliku sam osjetila na duhovnim obnovama, na raznim susretima kao što je Trsat i naravno, na svojoj krizmi.

Krizma je ozbiljan sakrament i trebalo bi ga se tako i shvaćati. Svi to čine tradicije radi..ili janjeta radi... Meni je krizma najljepši događaj u životu bila...Nikad je neću zaboraviti. Zamislite- dobila sam DAR..Jedan VEEEEEEEEEEliki dar. Zamislite sad koliko sam tek sretna kad znam da ga mogu upotrijebiti i kad imam priliku da ga upotrijebim.

Svi bismo trebali razmisliti kako shvaćamo Sakramente i kako se prema njima odnosimo. Koliko ih ignoriramo u svakodnevnom životu.


Neka vas Bog sve blagoslovi. wave


Post je objavljen 25.03.2006. u 22:49 sati.