Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blistering

Marketing

Evo vam jedna zajebancija

Uselili smo se u našu novu kuću u Gorskom Kotaru. Tako sam uzbuđen. Ovdje je baš prejebeno.Staze su odlično asfaltirane. Jedva čekam da si nabavim nove lagere i dasku za SK8.Gorski Kotar.Ovo je ko raj na zemlji .
Lišće je poprimilo sve one divne nijanse žute i narančaste boje.Vozio sam se na burazovom SK8-u uokolo i vidio par klinaca. Probudilo me sjećanje na moje djetinjstvo.Ovo mora biti raj. Obožavam Gorski Kotar.
Završio je predivan tjedan i opet počinje klincima škola. Klinci opet se moraju mućiti. Uskoro počinje vrijeme lova. Ne mogu vjerovati da netko može ubijati životinje radi posla ili zabave. Strašno.
Evo ga napokon je noćas pao prvi snjeg. Jedva sam to čekao iako sam i tužan jer se sada ne mogu SK8-ati. Ali nema veze budem se strpio par tjedana da prođe snjeg. Gorski Kotar je raj.
Ustao sam i vidio sve pokriveno bjelim pokrivačem. Kada smo ustali otišli smo se van grudati ( ja pobijedio ) i kasnije smo počistili snjeg ispred stepenica kojim se ide na kat kuće. Kad je prošla ralica morali smo ponovno čistiti. Kako je jebeno. Baš je predivno. Volim Gorski Kotar.
Noćas opet snjeg. Opet prošla ralica i zatrpala stepenište.
Noćas opet snjeg. Nisam se mogao SK8-ati ni izvaditi auto da idem na poso. Ovdje je zaista ljepo samo sam malo umoran od svog tog snjega i čišćenja.
Opet jebena ralica!. Sve planove mi je usrala za danas.
Ovo bjelo govno pada cijelu noć I neće prestati! Dobio sam žuljeve od lopatanja i leđa me bole , a i ne mogu se SK8-ati. A ovaj majmun sa ralicom kao da se skriva iza ugla i samo čeka da ja očistim ispred stepenica. Idiot.
25.12. Sretan Božić. Još malo usranog snjega. Nemogu se sk8-ati , a ni auto ne mogu izvući. Samo da mi se dočepat ovog pedera što vozi ralicu , ubit ću ga. Mater im jebem što ne posipaju više soli po cesti pa da se snjeg prije otopi.
Noćas opet snjeg. Ne izlazim već 3 dana. Već me glava boli od televizora što ga gledam svaki jebeni dan. Izađem samo van da očistim snjeg kad god prođe usrana ralica. Ne mogu nigdje ići, auto mi se zaglavio u brdu snjega. Kažu da bi po noći trebalo pasti 30 cm ti govana.Izgleda da ću prije poletjeti nego se skejtati.Prognoza je bila loša. Palo je pola metra. Ako ovako nastavi neće se otopiti do “faking” ljeta. Ralica se zaglavila pred mojim vratima i tu mi buči već dva prokleta , usrana , jebena dana , a taj šupak koji vozi ralicu došao je kod mene po lopatu. Rekao sam mu da sam već 6 lopata slomio čisteći ta govna sa vrata što ih je on nabacao i zamalo da sam mu koju lopatu slomio o glavu.
Napokon sam uspio izaći pješke van do prodavaonice da kupim nešto hrane kupim nešto hrane i kad sam se vraćao udario sam neku jebenu živinu. I da stvar bude još gora toj živini nije ništ , a ja sam dobio 3000 kuna štete na autu.Te jebene živine trebaju biti ubijene! Svugdje ih ima! Što ih lovci nisu pobili još na jesen? Otišao sam kod auto mehaničara i nevjerovatno kako su zahrđala od jebene soli što je posipaju po svuda , a i baš sam si sjebo nove skupe lagere na skejtu.Selim se u Zagreb. Ne mogu ni zamisliti kako netko normalan može živjeti u tom jebenom Gorskom Kotaru.U Zagrebu ću se napokon moći SKEJTATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SK8 OR DIE
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 25.03.2006. u 20:38 sati.