Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/flop

Marketing

Google it: Operation Northwoods

Sjećate se Alexa Jonesa iz posta od prije koji tjedan? Onog u kojemu sam pisao da je Dick Cheney bio pijan ko majka kad je u lovu iz blizine napucao prijatelja odvjetnika koji se, nakon što je srećom ostao živ, na izlasku iz bolnice ispričao potpredsjedniku Dicku za sve neugodnosti koje je ovaj prolazio zbog događaja u lovu.

Prije par dana Alex je u radio emisiji koju može čuti cijela Amerika ugostio glumca Charlia Sheena koji je naciji poručio da njihova vlada nastoji zataškati istinu oko 9/11 događaja. Masmediji su nekoliko dana ignorirali interview, ali zataškavanje nije uspjelo i Charlie Sheen je danas američka tema broj jedan. Neki su se Amerikanci po prvi put nakon Sheenovih argumenata zapitali je li bilo baš onako kako su ih o 9/11 izvještavali masmediji i vlada.

Nekoliko minuta temi je preksinoć posvetio i neprikosnoveni CNN koji je ugostio Alexa Jonesa i javno istaknuo neke Sheenove teze. Ne gubeći vrijeme Jones je govoreći «100 milja na sat» izbiflao više-manje sve što je trebalo, a anketa koju je proveo CNN među svojim gledateljima pokazala je da se njih 65% slaže sa Sheenom i Jonesom, dok 35% ne misli da vlada zataškava istinu oko događaja 11. rujna 2001.


Uvjerite se i sami što se to 23.03.2006. uvečer događalo na CNN-u. Loš datum za loše dečke, rekao bih nakon onoga što su Sheen i Jones rekli o Vulkancima na CNN-u. Revolucija je tek počela. Na dan kada su mnogi očekivali novi udarac svjetskoj slobodi i demokraciji, dogodio se obrat.



Operacija Northwoods je stari CIA-in plan iz 1962. kojim su planirali otmice putničkih aviona u Americi i niz sponzoriranih terorističkih napada kako bi dobili podršku građana za napad na Kubu i svrgavanje Fidela. 11. rujna 2001. dogodila se gotovo identična situacija samo što su oteti avioni udarili u WTC i navodno u Pentagon, a događaj nije poslužio za svrgavanje postarijeg Castra, već za daljnja opravdanja za rat za resurse i svjetsku dominaciju.

Post je objavljen 25.03.2006. u 19:01 sati.