Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken2heart

Marketing

Tajna duboka kao ocean...

Image Hosted by ImageShack.us


Zbunjena je jako...više ne zna šta da misli, a još manje šta da radi. Htjela bi biti malo sretna, htjela bi da joj napokon krene malo u životu...ali kako to postići?
Opet ju je jučer svu zbunio. Gledao ju je skrivečki, a i ona njega...i tako su cjelu noć jedan drugome krali poglede. Od kada on to nju tako gleda?...od kada je njemu stalo da pita šta joj je?...od kada on njoj šalje poruku, a stoji dva koraka od nje? Šta je sad opet to...ta njegova osjećajnost?

Skužila je ona napokon sve. Njemu je stalo do nje...i to jako mu je stalo. Shvatila je to kad ga je promatrala iz kuta. Shvatila je da pred društvom ne smije pokazati da mu je stalo, a pogotovo pred njenim bratom. Da li ga je strah ili sram...to još ne zna ni ona...ali pitat će ga. Jedan dan kad skupi dovoljno snage sve će mu reć i sve će ga pitati. Da joj objasni te svoje postupke...te nagle poglede i poruke. Samo joj to treba da bi krenula dalje! To je ono šta ju sputava da njih ostavi iza sebe, u prošlosti...gdje i spadaju. Nikad neće biti skupa jer im nije suđeno...a sama je kriva šta je to kasno shvatila. Sama je kriva šta ga nije zadržala i čvrsto zagrlila kad je još to mogla...sama je kriva što je pustila da ju tako boli. Ona zna da su mogli biti sretni i da su mogli dokazati svima koji su u to sumnjali...samo da je onda bila malo snažnija. Samo da je onda pustila srcu da vodi, a ne drugima...samo da se borila za njega, a ne odustala odmah čim je naišla na prve prepreke. Kaje se sad jako i zato ju tako boli...zato jer je dopustila da ju druge priče i strah od ljubavi uvjere da je to sve s njim jedna velika greška. Žao joj je šta ju je brat toliko zatrovao lošim pričama iz njegove prošlosti...žao joj je šta ju je toliko čuvao i pazio da je ona mislila da ipak brat zna jer ga pozna duže i da je možda u pravu...iako je sumnjala u to, ali bila je tada još mala da razumije. Slušala je brata i druge!

A sad je shvatila da ON ni nije tako loš, da ju nije nikada prevario niti je to mislio. Da je ipak bio stvarno u nju zaljubljen...pa čak i kad ju je pijan jednom nazvao i rekao joj "Volim te"...i kad je ona nakon toga još više odlučila da će prekinuti jer joj se gadilo da te dvije riječi on tako iskorištava, a ona hoće jedan dan da joj to netko kaže, ali trijezan i da to stvarno misli! Sad je shvatila da je on to stvarno mislio, ali nije znao pokazati. On je tada patio jako, a ona nije vjerovala. Bila je hladna i nije dopustila srcu da joj kaže sve što skriva. Al srce je s vremenom ojačalo i pokazalo svoju tajnu. Danas je to ono šta ju boli i guši...danas se to najviše vidi. Danas svi znaju da ga ona VOLI i da joj je krivo kako je sve to završilo.
Zato nakon 2 godine tuge i 13 puta noći provedenih s njim, odlučila je za kraj. Ali pravi kraj! Možda joj to bude još jedna odluka za kojom će kasnije žaliti, ali to joj sada nije bitno. Važno je samo da ona ode i pusti ga...al ne iz srca jer to nikad neće...samo iz naručja i njenog zagrljaja. Falit će joj najviše njegovi poljubci, ali ipak su oni ti koji su najviše pekli svako jutro nakon noći provedene s njim!

Odlazim, ali ovaj put mora biti zauvijek!!!


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 25.03.2006. u 15:37 sati.