Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diadras69world

Marketing

Jedno za drugo nismo rođeni.......

Baš san primjetila da mi je pun kurac posljednjih postova započeja sa kako neman puno vrimena, kako san se samo došla javit i te sheme, a još me zgrozilo kad san svatila da san tako planirala počet i ovaj post. a kad stvarno neman puno vrimena, priko tjedna samo učin a priko vikenda..... pa, nikad me nema doma!
Evo da van rečen šta je bilo s Mimijen. Ja san se u subotu uvečer vratila doma i samo mi se on mota po glavi, pa san morala sastavit poruku a tek nakon toga san mogla spavat. U nedilju san otišla sa Katon, Mion i Limon na piće u Robinsona i onda smo je poslali, jer ja stvarno više nisan mogla to trpit. Napisala san mu da nisan znala kako da mu to kažen jer ne bi mogla pogledat mu u oči. Da mi je predrag ka prijatelj i ka osoba, al da san ja sinoć vidila osobu zbog koje već 9 miseci ne mogu bit srtina ni s kin drugin i da znan da bi na samo jednu njegovu rič učinila sve šta poželi. Napisala san mu da je bolje ovako, jer da mu ne bi mogla jedan dan reć da san ga privarila i da je bolje da samo budemo prijatelji.
Sutra će bit tjedan dana od te poruke, on još uvik nije odgovorija. Stvarno mrzin kad se ponesu ka najgora idca- ko da je nešto najgore na svitu da te ženska ostavi i odma in je ona najgori neprijatelj.... ma, teški balavci!!
Mislin, ža mi je, al stvarno se nisan dobro osječala s njin, jebi ga....
A šta se tiče poruke, to san malo izmislila da san vidila Andreu, al nije ček ni daleko od istine.... u robinsona je bija jedan lik koji je isti on i kojeg viđan svaki dan, i svaki dan mi je sve teže pogledat ga kad toliko liče!! I još me nakon toga, Superman u robinsona pita da di je Andrea.... Tila san propast u zemlju....... a šta me to pitaš kad i sam znaš koliko patin za tin debilon???
Al baš san neki dan razmišljala o svemu tome i aj san uvjerena da meni niko ne viruje da ja njega volin, ni mia, ni kate, ni Lime..... ma baš niko!! Al, jebi ga, nije to važno, ja bi samo volila da on to zna...
jedna ženska iz njegovog razreda ga je pitala da šta je to s menon a on je reka da valjda neće bit ništa od toga, a jedini problem je šta ga je ona to pitala nakon šta se nimo vidili 2 miseca, i šta on vjerojatno živi u uvjerenju da se ja onaj dan nisan ni pojavila.
ne znan, eto opet se vatan za tu zadnju slamku, i nadan se da će me ona izvuć iz ovog ponora u koji padan zbog njega, a duboko u sebi san svjesna da ta slamka ne može podnit stokilašicu!!
još uvik ga volin, i ne znan šta bi on to meni triba napravit da ga prestnane volit. Jednostavno san takva. Samo bi volila da ova priča ima bilo kakav kraj- bija on lip ili tužan ka šta mislin da će bit, al samo da ga ima, da znan na čemu san, i da znan da mogu krenit dalje. Ovako.... ma ne mogu ni kork naprvavit, a da nakon njega ne napravin tri unazad.

Post je objavljen 25.03.2006. u 13:59 sati.