Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenofmagic

Marketing

....Kupati se na SunCu...

Proljeće.. Ma napokon! Tko čeka taj i dočeka.. Napokon rolanje, sunce, Verudela, toplina i kroz sve ljude jednostavno prolazi jedan veliki osmijeh koji je širi od najšireg oceana. Zima polako kupi svoje hladne stvari iz nas i sve postaje veselije i ljepše, pa tako i naš život koji je super i lijep bez obzira na one duboke rane što ih je ostavila zima… Onu ljubav, bol, riječi, pjesme…. Sad su zaboravljene suze, isprali su ih klizanje, neprestano skakanje na trampolinu, odbojke, valjanje po travi… SRETNO VAM BABY PROLJEĆE; iskoristite ga koliko god možete, jer svako je proljeće posebno i nije mala stvar kad drvo odjednom procvjeta nakon što je stajalo 3-4 mjeseca!

U školi uvijek isto, ali popravljam ocjene i počinjem biti sama za sebe… Valjda je proljetni duh uletio i u školu, pa tako smo i mi malo zagrijaniji za školu, mirniji i samo čekamo sekundu kad će zvoniti da izletimo van i istrčimo se… KO zadnja djeca, ali mi se sviđa….. He he he,…

Volim vas…… Svih….. Cijelu ekipu iz škole, ekipu s Vidikovca, ekipu iz Uljanika, ekipu sa DRAmske, i svi profesori koji budu čitali ovaj blog nek se pokopaju!

Lanaaaaaaa………………………………..


Post je objavljen 25.03.2006. u 08:45 sati.