Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carmen16

Marketing

Budnim okom :))))

Ajmeee koliko dugo nisam pisala. Nemam pojma kako mi je vrijeme tako brzo prošlo, ma kao da sam jučer pisala ovaj zadnji post. Al toliko se toga dogodilo, toliko toga da ja stvarno ne znam odakle da krenem ni o čemu da pišem. Uglavnom o svemu ukratko.
Ovaj, danas mi je posljednji dan u šesnaestoj godini. Što je najgore od onog zadnjeg post opet nisam ništa pametno napravila. Zapravo jesam, jer sam pokušala doznati istinu, al bezuspiješno. Osuđena sam na šutnju. Osim toga završilo je nešto što i onako nije imalo nikakvog smisla. Sad sam opet na početku, tamo gdje sam već ne znam ni sama koliko godina. Evo još jedan rođendan ću tako dočekati što me najviše boli. Ne znam imam li snage opet krenuti ispočetka i suočiti se sa svime što me čeka. Ne znam imam li snage opet tako još jednu godinu završiti. Ne znam.
Prošlu subotu sam slavila rođendan. Moram priznati da je bilo bolje nego što sam se nadala jer sam se pripremala na najgore. Al glavno da sam ja sve budnim okom gledala. Ovoj mislim ne sve već nešto/nekog određenog :)))) Ne želim ništa više pisati o toj suboti. Možda još samo to da je te večeri dokazano da se na Severininu Moju štiklu može breakati ali i plesati valcer :))). Al kako je bilo najbolje se vidi po slikama :)))) Eto toliko, pozdrav i hvala svima koji su došli.
Razlog zašto nisam ovako dugo pisala je i to što je u školi pravi užas. Ne znam više ni šta kad pišemo ni šta trebam ispravljati. Osim svega toga u školi još moram ići na ples (dobro to mi nikada nije teško) i na glupi engleski na kojim sam sad trebala biti al mi se nije dalo ići. A to nije sve, skoro svaki tjedan mi već u kalendaru piše neki nastup il putovanje s plesom ili školom. Ovaj tjedan sam išla na izložbu u Zagreb i nije mi žao jer je stvarno bilo super. Onak nekak ne opterećeno i sve bez žurbe i prevelikog hodanja po trgovinama. Al muka mi je kad se sjetim svega što me čeka jer znam da će biti kao prošle godine. Ne da neću stići sve naučiti na vrijeme već neću moći ni doći na pola testova i onda kasnim sa svime. Tak da znate ak ne budem opet ovak dugo il još duže pisala.
Idem sad tražiti pjesmu za novu koreografiju, zapravo idem uživati još ovo nekoliko sati u šesnaestoj godini thumbup

Image Hosted by ImageShack.us
Pozdrav svima i budite dobri, lijepi i pametni

Post je objavljen 24.03.2006. u 22:03 sati.