Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grande

Marketing

Pička je kisela

Još jedan najnormalniji dan, budim se u 8 da bi popio svoje antibiotike. Uzimam ručnik i odlazim pod tuš isprat rane i bolna sjećanja. Stavljam toplu vodu i polako je povrućujem sve dok nije full na crvenome. Da sam to napravio odmah, spržio bi se, ali ovako je jako ugodno. Počešem se po jajima, i bacim se na razmišljanje. O čemu da razmišljam? Uzmem sapun ph5.5 i utrljam ga o ranjena ali junačka prsa, i one dvije dlake koje nazivam bračni tepih ostale su zarobljene u mjehuriću spaunice. Zgodna stvar, ta spaunica, zgodna stvar taj ph 5.5. Bacam misli na problematiku oralnog seksa. Znam da je ph mog Carlita 5.5, čisto iz razloga što je to kožna štanga, a ph kože je 5,5. No, što ako ph od čkepi nije isti. To bi značilo da oralni seks nije ravnopravan. A oduvjek sam imao neki osjećaj da je čkapi kiselija. Bode me taj osjećaj, i kopka me, treba se dokopati podataka, možda bi mi pomogao internet. Gol i vlažan sjedam na svoju šefovsku stolicu u laboratoriju. Slušam 56K modem kako se čučeri. Piše mi, konekted. Palim gugl, upisujem "ph pičke" i stišćem enter.

Vaša pretraga - "ph pičke" - nije rezultirala pronađenim dokumentima.

A zaista me kopka. Hm.. Razbijam glavu, prvo kamenom onda čekićem. Kad god sam živčan, gnječim orase zubima. Imam puno orasa, za svaki slučaj. Problem je na mjestu, odgovora nema, najgora mogućnost, nažalost.

Kroz suze i znoj doživjeh iduće jutro, skoknuo sam do DM-a po grožđani šećer (traubenzucker) koji mi treba za teretanu ni ne sluteći da se tamo krije riješenje moga problema. Ne, nisam pitao prodavačicu koji je ph njezine pičke nego sam naletio na ovu bočicu (bočica na slici).

Pitao sam tetu o čemu se točno radi. Rekla mi je da time žene peru pičku, i da to zovu intimate wash. Već sam znao da je moja teorija doživjela uspijeh, ali htio sam da mi i ona to kaže, pa sam je pitao, a zašto ne perete pičke sa sapunom ph5.5, kao ja karlita? Pa zato što je ph pičke 3.8! Još jednom 3.8! Pička je kisela, viknuo sam! Poljubio sam prodavačicu u madež na čelu i veselo skačući izašao iz dućana. Oralni sex je neravnopravan. Odsada, četiri pušenja, pa onda možda kiselo zelje, tko zna, nije lako. Živjeli, momci.





Post je objavljen 24.03.2006. u 21:08 sati.