Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/undergroundsoul

Marketing

Ma ne mogu da verujem!!!!!

Ja stvarno imam lošu sreću! Ustvari, ne mogu ni reč ''sreću'', makar bila loša. Šta se neko odozgora zajebava samnom, il šta?

Uglavnom. Ja sam bolestan. To nije neka vijest. Ali, nisam se mogao razbolit ni u nedjelju, ni u ponedjeljak, ni u neki radni dan, kad se navečer ne ide van. Nego u petak!! I još nisam bio prošli vikend van, nego sam bio u fucking Lepoglavi! I sad, ako budem imao sreće i sutra ne budem imao uopće temperaturu, možda, i to veliko možda, budem nagovorio staru da idem. Dva vikenda bez rojca! Pa zaboravit ču kako izgleda!

Ali, kako svi kažu, moram uvijek biti pozitivan. Pa sa svijetlije strane, ne idem u školu. A trebao bi pisat engleski, i nisam baš uspio napravit šalabahter. Pa je to dobro.

Od kad sam napravio onaj post protiv učitelja siguran sam da učitelji čitaju blogove. Ako ne oni, onda ravnateljica. Svi koji znaju našu ravnateljicu iz Verude znaju kakva je. Nema osobe na koju se ne zadere. Ali od onog posta malo me čudnije gleda nego inače, iako uvijek ima neki čudan pogled. Ma sva je čudna. I evo jedan savijet za nju: Ohladi!

Evo, ja sam sa postom gotov, a pošto imam još cijeli dan za radit ništa moram malo surfat, pa gledat tv, pa spavat, pa opet ispočetka (ili ''izpočetka''). To bi bilo to. POZDRAF!!!


Ovu sam sliku stavio da pokažem sličnost između Karle i naše ravnateljice. Za one koji je znaju, naravno...

Post je objavljen 24.03.2006. u 08:08 sati.