Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bloodstuff3

Marketing

svijet je lopta šarena.....ili nije?

evo nakon milijun svjetlosnih godina ja pomakla dupe na stolicu, ruke na tipkovnicu(i tak te lovachke) i napisala ja et post , i pritom otkrila ove jebene smajliche..yes...da jesam...heh..i moram priznat da su ludi...fala bogu da su se i oni sjetili tutnit nesh cuulj nama na raspolaganje, za pisanje posta i nepisanje...da...fala i bravo thumbup!
a kad smo vech kod blogova i postova, da vam priopchim (uuuu....koja rijech) nesh. ovi bolesni profachi che (bar kao kod nas) provjeravat neke "sumljive" blogove, na kojima bi neko kao mogo srat o njima! onak, de dokud je to doshlo!? da vishe ne smijesh ni pisat shta osh, i to na svom vlastitom blogu!! onak. nek mi neko kaže shta bi oni mogli time postichi? kao nekog che brigat shta oni seru protiv nas?!ma nek se upucaju...il još bolje nek se zapale (obožavam palit ljude...hih)burninmadburn.....
al ko jebe sad to. nego, ja sam vama nashla nesh lijepoga (iako vishe bolesnoga)
za chitanje. neke zanimljivosti. pa onda se lijepo natrpajte njima i uživajte! KIZZZZZZ!!!kisswave

grčki povjesničar herodot zabilježio je da su u njegovo vrijeme, u 5.st. prije Krista, Etijopljani okivali zarobljenike lancima od zlata jer su bakar i ostali metali bili rijetki i skupi


najdraža hrana divovskog afričkog cvrčka je jest ljudska kosa.


ako nekom na Zemlji vaga na kojoj stoji pokazuje da ima 40kg, na Saturnu bi pokazivala 2,5kg više, na Neptunu bi pokazivala 53kg, na Uranu 55 kg, na Jupiteru, najvećem planetu sunčevog sustava pokazivala bi 102kg. na Veneri bi bila 36kg, na Marsu i Merkuru 15,5kg, a na mjesecu 6,7 kg. razlog je, dakako različita gravitacijska sila tih nebeskih tijela.


Glodavac bandikut,koji živi u Indiji, ima uši kao zec, skače kao klokan, rita se zadnjim nogama kao mazga, a zapravo je-ŠTAKOR.


KOMARCI NAJ UBOJICE
Osim velikih pradatora, trebali bismo se bojati i majušnih neprijatelja. to su prije svega komaci malaričari. (anopheles maculipennis). oni su dakako najopasniji jer od njihova ugriza koji prenosi malariu godišnje umre od 1 do 3 milijuna ljudi. žuta groznica koju prenosi komarac aedes aegypti godišnje odnese oko 30 000 života.


I ZA KRAJ EVO MALO ZANIMLJIVOSTI ZA LJUBITELJE ŽIVOTINJA
Male leoparde stare tek dva tjedna pronašli su čuvari u parku prirode Guwahati na sjeveroistoku indije. mladunci su prihvatili bočicu s mlijekom i veterinari su uvjereni da će preživjeti svoje najteže dane.;)


NILSKI KONJ Button proslavio je deveti rođendan u zoološkom vrtu Camden u New Jerseyju. pri tom mu je ponuđena posebana vegetarijanska torta od najfinijih biljnih i voćnih poslastica. sretan rođendan!


e,a kad smo vech kod životinja, ubilo bi me da vam ne pokažem ove slike...













Post je objavljen 23.03.2006. u 22:22 sati.