Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kkadriatic1991

Marketing

MLAĐI KADETI KK ADRIATIC

Mirko Tadinac-dovoljno je reći da igra svaku utakmicu sa kadetima te s njima trenira....Tadine NBA je tvoj..!!!!!!1

Toni Smoljanović-playmaker koji bi mogao postati veoma dobar ukoliko poveća brzinu....dosta dobro rukuje loptom i ima veoma precizan šut....ma Toni je faca!!!

Toni Dadić-u ovoj dobi igra beka ,ali se na prvi pogled može vidjeti da će biti veoma visok te mu ne gine pozicija krila za koju godinu....ima predobar šut...još malo brzine ...i ko mu šta može!!!!!1

Velimir Ozretić-klasični tip playa.malen,brz,okretan....uz to ima dobar šut i uvelike surađuje s igračima...naprid vele!!!!!!!

Ivan Penović-noviji momak, još nije pokazao svu raskoš svog talenta...ali što smo dosad opazili je odlična suradnja i dobar šut.....amo pena.!!!!!!!

Domagoj Vrdoljak-tip centra kakvog svaka ekipa samo poželjeti može.....surađuje,zabija ( čak izvana )....al što je najbolje u cijeloj priči je to što je on 92. godište.....šta će taj lik radit za godinu dana.......skauti napregnite oči!!!

Ivo KUzmanić-na neki način veoma sličan vuletiću...ima veliki odraz i sve dobre fizičke predispozicije....doduše tek je nov pa to je sve što možemo reći o toj zvijezdi

Josip Meštrović-također novi igrač....za igrača njegove visine trebao bi igrati playa, ali njemu je draža "dvica"....šut o.k.......još treba radit!!!!!

Antonio Budalić-playmaker koji može dobro odigrati ,posebno obrambeni dio.....jedini je problem što nije redovit na treninzima....budaliću,budaliću...!!!!!!

Karlo Šimac-novi momak ali izuzetno poželjan u ekipi...igra na krilu, a odlikuje ga dobra obrana!!!!!

Jakov Ćesić-također novi igrač koji donekle ima istu priču kao i Meštrović...još je nov pa ne treba puno o njemu govoriti

Antonio Novak-meni osobno jako drag play..jednostavno gušt ga je gledat....al ozljedaga je udaljila sa parketa...ma vratit će se on!!!!!



Post je objavljen 23.03.2006. u 19:55 sati.