Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newkid

Marketing

bokić


idem u govorničku!! peglam odjeću (iako znam da će sve bit zgužvano kad izvadim iz kofera) , skupljam sitnice, žicam bestsisterever zajedničke stvari.... i tako! još moram i naučit hrvatski i obavit još par stvari...
i nemam blage veze kako ćemo sutra stić na autobus; idemo normalno u školu, zadnji sat još pišemo hr, završimo u 13h, trpamo kofere u tatin auto, on nas fura na zg kolodvor i bus kreće točno u 14h! U Makarsku stižemo oko pola 9, dočekat će nas jube A ( prijateljica koju smo upoznale u GŠ) , malo se odmorimo i onda oko 10 van! Prvi put idem u Makarsku, ali braco i ostatak su je strašno hvalili tako da me baš zanima! Prespavat ćemo "doli u apartmanu di su liti gosti", malo se još družiti ujutro pa nas ona vozi u hotel u Živogošću gdje u 19 h službeno započinje 27. govornička škola! Ne znam kako, ali eto već smo stigle do petog stupnja, imam neke ideje, nadam se da ćemo još jednom proslaviti ime Ivanečko! Sad sam tako uzbuđena, jedva čekam, imam dojam da će nam biti odlično! Samo da ne zakasnimo na bus! Sanjala sam da smo M i ja stigle u zadnji tren i da su bili neki slatki dečki, a da je druga M zakasnila na bus... Znači da se to neće dogodit, posebno kak moj stari vozi..:))
Dogovarale smo se da markamo nekaj sutra pa da napravimo oproštajku, kad već nemamo vremena.. pa valjda i bude tako...:))
Ivy, čuvaj mi cimericu i nemojte radit nikaj kaj ja ne bi!! fala na majici:))
Malo mi je žao kaj me neće biti vani ta dva vikenda i kaj ne idem u kazalište....al brijem da će vrijedit! I moram pozdravit dečkiće, (ne)savršene ekonomiste plus ostatak...ak se ne vidimo, zamislit ću da mi želite sretan put!
Pozdrav i mojim virtualnim prijateljima, javit ću se ja sa mora....
Vrijeme mi istiće.......
voli vas vaša ja..................:)))


Post je objavljen 23.03.2006. u 20:21 sati.