Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2bezimenebudale

Marketing

Ejla..

waveEvo mene (B1) Pa tako...nemam inspiracije al nešto cu morat napisati!!

O skoli je dosadno pisati ali ono reda radi...danas sam trebo imati prva dva sata hrvatski ali nje nema i onda cu umjesto 5,6 i 7 imati samo prva dva i i druga dva i idem doma...a to sve kod jednog profesora dva blok sata.! Bas zakon..!! Joj imam pun kurac toga za ucit a opce nema volje uciti..pa ja cu se bang ocu sto postoyes..
al tolko o skoli ..

E da sada sam iso ispravljati ovaj gore tekst jer stalno pisem č,ć,ž,š,đ a to mi nece da pise i to me tako zivcira!! Tako ako naiđete na ovakove heroglife ne čudite se!! Kako mi je strava ovo sta ide dvije budale iznad svakog posta i sta su komentari cerveni pa se razlikuje post od komentara..

Jucer sam kupio u chipoteci neki stroboscope a to sve rastavljeno i to trebalo spojiti i ukljuciti u struju i onda sam cijelu vecer to slago i lemio i bla,bla,bla i onda je to trebalo ukljuciti u struju...i onda sam B2 poslo kako nam je ovo mozda zadnji pozdravi i da joj zelim sve najbolje u zivotu i tako (mislim ako me struja ubije)...al nije wink!!

I tako....u subotu idem u zagreb na...joj neznam kako se pise headbang valjda autoshow...ma briga me ja sam u hrvatskoj a ne u engleskoj!! I bit ce bas strava..jedva cekam!!

I da..idem u Pulu sigurno..i ide i frend koj ne ide sada samnom u skolu ali je iso u osnovnu i tamo cemo biti zajedno...i nemam sta rec...bit ce strava..a sta je najbolje ide "ONA" thumbup I to idemo dva dana!! 29. i 30. 4.!! E ako još neko ide neka kaze u komentarima..!!

e tolko od mene....bas su strava ovi smajlici..coolroflkissrolleyeswinkyesnoeeknonobangburninmaddeadgreedyheadbangmadmouthwashnaughtynutpartysmokinthumbupwave


AJDE PA SE DO CITANJA!!

Post je objavljen 23.03.2006. u 12:30 sati.