Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Gusari koriste Jarrr!

Jarrr

Usudite se šokirati! – Perite guzicu Jarrrom – deterdžentom za gusare i odvažne u prknu!




'Malen je, a mnogo dobro pere!'
-Toma Akvinski,
dugogodišnji korisnik Jarrra i beskompromisni onanist; autor srednjovjekovnog bestselera 'Moja tri brata i Jarrr'


Toma

Jarrr Plus je novi, revolucionarni deterdžent za manualno pranje guzice. Učinkovit je do boli – odlično odstranjuje nakupine masnoće i ruzinu od seksa, čak i u bubreg-zatajujućoj atmosferi brodskog zahoda; ekonomičan je – biološkim otrovom bogata pjena traje i djeluje nakon mnogo razvratnih godina provedenih u lijesu; dermatološki je testiran na koži još topljikavih leševa neodoljivo slatkih životinja – provjereno je nježan za vašu guznu rupu, ruke, a za alkoholičare u duši – i usnu šupljinu!
Jarrr sadrži 96% alkohola koji ne draži već aktivno njeguje ono što vam je najvrednije – vašu guzicu i skrotumarnu kesu odstranjujući odumrle stanice i pokoju zdravu. Zloćudni tumori – bojte se; Jarrr je čak do DESET PUTA kancerogeniji! 'Nevarno', reći će te, a mi odgovaramo – 'Varvarno'! Ali to nije sve...
Pažljiviji će konzumenti otkriti kako se naš deterdžent razlikuje od sličnih proizvoda na tržištu još jednom svojom privlačnom karakteristikom – Jarrr vrlo brzo i sasvim nenadano stvara tešku ovisnost - pazite sad (!!) - ne mijenjajući krvnu sliku pacijenta! Roditelji – jebite se, moji prijatelji iz vrtića i ja koristimo Jarrr!
Nježnijima će među vama možda biti zanimljiva činjenica da je uz klasični vonj limuna, u ponudi i sasvim novi - vonj mošusnog jaka s laganom notom ribe i mrtvog cvijeća. Mirišite poput bljuvotine, vaši prijatelji će vam biti zavidni i željet će vašu glavu na najvišem jarbolu, a to je upravo ono što želite. Jer Jarrr nije samo sredstvo protiv guznih vaški – Jarrr je trend. Slijedi ga!

S Jarrrom će guzice vaše posade biti zaista blještavo čiste i spremne na utovar, ma kako grub i nasilan on mogao biti. Za Jarrr ni jedna guzica nije previše ženska!

*Uživajte – jer Jarrr stvara ovisnost*


Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte Rodju ili umrite nezamislivo bolnom smrću. U slučaju smrti konzumenta uslijed začepljenja guzne rupe, potrebno je dotičnu osobu baciti što dalje od naseljene obale i ne osvrtati se. Štogod radili – ne klistrirajte nasilu! Amin.





Cpt. A. Blackadder


The Guzica Will Apear...Loading...




Post je objavljen 23.03.2006. u 10:55 sati.