Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kkadriatic1991

Marketing

MLAĐI KADETI KK ADRIATIC

Gordan Tonković- (THE FUCKER) -Trenira tek godinu dana u ovom klubu, a po trenerovim riječima zna jeko puno o košarci (moš mislit...).
Igra na poziciji niskog krila, te ima sve fizičke predispozicije da postane vrhnuski igrač.....bravo tonka!!!!!!!!

Ivan Smajo-a što reći o toj zvijezdi nego da mu je samo nebo granica...
Igra na poziciji playa te je svojom kvalitetom pokazao ko je gazda u adriaticu.Trenira tek godinu dana i u tom razdoblju napravo ogroman korak naprijed.....to smajo......!!!!!!!

Petar Roje- na leđima mu piše "follow me"...lik je splitu iz kontri da dvadest.Da malo popravi tehiku, eto roje u NBA...e roje,roje.!!!

Domagoj Miletić-nasvestraniji igrač u klubu.igra sve pozicije i to odlično...
Došao je iz lavova i brzo se uklopio ...još da je nabacit koju kilu imamo krilnog centra u kadetskoj.....!!!

Domagoj Milardović- to je igrač koji ima nevjerojatnu snagu.S lakoćom probija obranu i trpa koševe.....jedini mu je nedostatak šut,mada pomeni mu to uopće ne triba...

Domagoj Erceg- igra na poziciji beka šutera i ta mu pozicija leži...prema riječima trenera ,trebao bi više izdržavati kontakt igru......ma udebljat će se on....!!!!!!

Nikola Vlašić-naš mršavi centar.trener kaže da će narasti do velike visine...samo mu još treba koja kila i malo tehnike....i to je to!!

Antonio Vuletić-Veoma hitar za svoju visinu.igra poziciju krila, ali može odigrati i beka....veoma je skočan i ima veliki odraz...jedan je od najboljih u adriaticu..

Post je objavljen 23.03.2006. u 09:53 sati.