Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arahna

Marketing

:)

evo prije svega samo da spomenem nešto važno šta se tiče moje jako drage frendice.... kad budeš ovo čitala znaj da te svi puno volimo, bez obzira na posljedice, i uvijek ćeš biti posebna osoba koja je vjerovala u nas čak i kad mi sami to nismo mogli.. sad je na tebi red da vjeruješ u sebe i s tom vjerom i s poztivnošću kojom zračiš možeš prijeći i preko najtežih situacija.. volimo te puno:)



a sad malo o veselim stvarima...

danas na hrvatskom profa nam je čitala neki ulomak iz romana "Candide".. prvih par ulomaka nisam baš niti skužila niti pošteno pratila al kad je počela čitat zadnji polomila sam se.! i da se nebi ja sama smijala podijelit ću to s vama..

Šetajući jednog dana blizu zamka u šumici(tu već počinju naznake o perverziji), koju su nazvali park, Cunigonda je vidjela doktora Panglossa kako u šikari daje lekciju eksperimentalne fizike sobarici njezine majke, vrlo lijepoj i krotkoj maloj brineti.Kako je gospođica Cunigonda imala mnogo sklonosti za nauku, bez daha je promatrala ponovljene pokuse, kojih je svjedokom bila.Jasno je vidjela pravi doktorov razlog, posljedice i uzroke i otud se vratila veoma uzbuđena, sva zamišljena, sva ispunjena željom da postane učena...
ne kužim zakaj sad svi mislite da su radili nešt perverzno u toj šikari.. možda samo ima više svijetla.. da ziher...

evo i drugi dio...

...vraćajući se u zamak srela je Candida i zacrvenjela se; Candide se također zacrvenio(jebate, koja romantika); isprekidanim glasom rekla mu je dobar dan, a Candide joj je odgovorio a da ni sam nije znao šta je rekao(to mi je nekak poznato).Sutradan, nakon ručka Cunigonda i Candide našli su se iza nekog paravana(kao slučajno...moš mislit); Cunigonda ispusti svoj rupčić(šmrc), Candide ga podiže(šmrc,šmrc); ona ga bezazleno uhvati za ruku(opet šmrc), mladić bezazleno poljubi djevojci ruku s mnogo žara; njihova se usta sretoše, oči zažariše, koljena zadrhtaše, ruke zabludiše(jel vam ovo zadnje poznato,ha?).Gospodin barun dugog-imena prođe pored paravana i videći taj uzrok i ti posljedicu najuri Candidea iz zamka snažnim udarcem nogom u stražnjicu.Cunigonda se onesvjesti;gospođa barunica(koja,usput,ima 250 kila) ju je išćuškala(šta god bilo mora da je gadno s obzirom da to radi žena od 250 kg) čim je došla k sebi.... :)


Post je objavljen 22.03.2006. u 21:02 sati.