Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skunkworks

Marketing

horoskop

Ovan

Sretni ste. Tko je zaslužan za osmijeh koji vam ne silazi s lica? Tko vas je to nadahnuo plimom pozitivnog raspoloženja? Uživajte dišući punim plućima. Danas biste se mogli i zaljubiti. Ne razbacujte se kada su osjećaji u pitanju. U potrazi za novim sadržajima, do izražaja će doći vaša snalažljivost. Financijski dobitak je nadomak ruke.





Bik

Poslovno ste angažirani i vrijedni. Rad je odlična kompenzacija za emotivno nezadovoljstvo. Kad radite, nemate vremena razmišljati o promašajima, rezultati su vidljivi i na njih možete utjecati. Koristi možete imati samo ukoliko se oslonite na vlastite snage. Okolina misli da ste slabiji, ali ćete je danas šokirati svojom snagom.





Blizanci

Izražen je optimistički pristup problemu, pa ćete ga lakše prebroditi. Ukoliko rješavate obiteljsko pitanje ili adaptirate životni prostor, pravi je trenutak. Nemojte nepažnjom upropastiti niz povoljnih prilika. Moguće su nesuglasice sa suradnicima. Samo smirenošću i strpljivošću možete izbjeći eventualne svađe. Glavobolja i problemi sa sinusima su prolazni. Ne zanemarujte partnera.





Rak

Na prvi pogled sve lijepo funkcionira, ali kada malo bolje pogledate, postajete nezadovoljni. Sve se odvija prilično sporo, ali ne brinite - vrijeme radi za vas. Ukoliko ćete biti strpljivi, a hoćete, stvari će doći na svoje mjesto. Dobit ćete u skladu sa zaslugama, ni manje ni više. Ukoliko se bavite umjetnošću, stvari držite pod kontrolom. Pripremite se za uzbudljive događaje.





Lav

Napokon ste našli vrijeme za lijepe stvari. Posao je danas u drugom planu. Netko vam je razbuktao maštu, pa planirate susret, čak i više od toga. Želite izgledati što ljepše i osvojiti dotičnu osobu, pa krećete u šoping. Jeste li razmišljali o novim cipelama? Uspjeh je neminovan. Neke stvari sami ne možete riješiti, pa se obratite prijateljima.





Djevica

Do svega morate doći vlastitim trudom. Imate osjećaj da vam ništa ne pada s neba. Danas vam paše samoća, pa se pokušajte izolirati. Napunit ćete baterije i bit ćete spremni za nove radne pobjede. Poslovi se povećavaju. Zdravstveno stanje je nestabilno, pa se savjetuje odmor i odgoda svega što može pričekati. Samo mudrim potezima možete riješiti problem.





Vaga

Nastupaju teškoće bilo da se radi o poslu ili o zdravlju. Slaba točka organizma su leđa, koja vam, ukoliko niste fizički aktivni, mogu zadavati probleme. Zbog nekoga se svjesno žrtvujete i spremno činite ustupke. Situacija vam je više nego jasna. Valjda ste u pravu! Moguća je kupoprodaja nekretnina. Spremate se za susret s dragim ljudima koji neprekidno misle na vas.





Škorpion

Strpite se u želji za dokazivanjem svojih kvaliteta. Kad dođe vrijeme, same će postati vidljive. Ukoliko ćete ih nametati, lako se možete sukobiti sa suradnicima. Trenutno vas nervira jedan od suradnika. Dalje od njega! Pošto ste imali brdo emotivnih i poslovnih problema, vijest o odlasku na put ugodno će vas iznenaditi. Još ako to bude inozemstvo?





Strijelac

Divno se osjećate ukoliko ste se okrenuli onim stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Poslovi kasne, partner zanovijeta, para ni na vidiku, a vi se okrećete prijateljima, kafićima i glazbi. Odličan način da popravite raspoloženje. Partner vas voli, iako o tome otvoreno ne govori. Značajnu korist možete imati od prijatelja. U fazi ste stvaranja novih životnih prilika.





Jarac

Želite da vas drugi obasipaju pažnjom i hvale. To svi volimo, ali vi trenutno više nego inače. Pošto ste promjenljivog raspoloženja i osjećate manjak ljubavi, želite da i vama neko pokloni pažnju. Ukoliko ona izostane, okrenite se poslu. U radu je spas. I partner vam može pomoći kad je važan problem u pitanju. Od njega ste digli ruke, ali on ne samo da hoće već i može pomoći.





Vodenjak

Moguća je opasnost od ozljeda, operacija i uniformiranih lica. Savjetuje se dodatan oprez, naročito poštivanje zakonskih normi i mirovanje. Ukoliko ćete se pridržavati ovih savjeta, izbjeći ćete sve moguće neugodnosti. Svoju radoznalost možete upotrijebiti na bezbroj sigurnih načina. Recimo, bavite se umjetnošću, otiđite u kazalište ili muzej. Nemate što izgubiti.





Ribe

Imate problema, pa se pokušajte izolirati i razmisliti gdje griješite. Odmorite se i realno procijenite vlastite snage. Samo tako ćete prebroditi trenutnu krizu. Ukoliko imate problema s kućanskim aparatima, morat ćete se spremiti za neočekivani izdatak. Kad se najmanje nadate, ponudit će vam se nešto primamljivo, putovanje recimo. Prijedlog je zanimljiv, pa ga prihvatite.



Post je objavljen 22.03.2006. u 20:55 sati.