Bataci s limunom
ncimera
Vrijeme pripreme: 90 min. Sastojci:
10 pilećih bataka marinada: naribana kora i sok od jednog limuna 6 velikih nasjeckanih granćica peršina 1 luk narezan na tanke ploške 2 češnja češnjaka /zgnječena/ sol papar
Login:
Password:
Tražilica
Naziv:
Sastojci:
Vrsta: bez obziraGrickalice i predjelaJuheGlavna jelaPriloziUmaciSalateTjestenineKruh, peciva, tijestaSlatkiši i desertiVegetarijanska jelaNapiciJela od svinjetineJela od govedine isl.Jela od janjetineJela od piletineJela od ostale peradiJela od divljačiJela od siraRibe, plodovi moraJela od gljivaJela od povrćaBezmesna jelaVariva
Kuhinja: bez obziraHRVATSKA KUHINJADalmatinska kuhinjaIstarska kuhinjaSlavonska kuhinjaZagorska kuhinjaLička kuhinjaEUROPSKA KUHINJAGrčka kuhinjaNizozemska kuhinjaMađarska kuhinjaTurska kuhinjaBosanska kuhinjaAustrijska kuhinjaSlovenska kuhinjaARAPSKA KUHINJAČeška kuhinjaEngleska kuhinjaNjemačka kuhinjaRuska kuhinjaSrpska kuhinjaMakedonska kuhinjaUkrajinska kuhinjaTalijanska kuhinjaŠpanjolska kuhinjaPortugalska kuhinjaFrancuska kuhinjaINTERNACIONALNA KUHINJAJUŽNOAMERIČKA KUHINJAMeksička kuhinjaKubanska kuhinjaBrazilska kuhinjaORIJENTALNA KUHINJAIndijska kuhinjaJapanska kuhinjaKineska kuhinjaIndonezijska kuhinjaTajlandska kuhinjaAFRIČKA KUHINJAAUSTRALSKA KUHINJASJEVERNOAMERIČKA KUHINJA
Vrijeme pripreme: bez obzirado 10 min.do 30 min.do 60 min.iznad 60 min.
Priprema:
pripremiti marinadu: u veliku zdjelu pomješati maslinovo ulje limunovu koru i sok peršin luk češnjak sol i papar uroniti batke u marinadu pokriti i ostaviti u hladnjaku najmanje 30 minuta staviti batke u vruću pećnicu i peći uz povremeno okretanje i poljevanje marinadom 20 minuta tj. dok koža ne bude smeđa i hrskava a meso pečeno
Post je objavljen 22.03.2006. u 17:38 sati.