Pileća prsa s šampinjonima
ncimera
Vrijeme pripreme: 45 min. Sastojci:
1/2kg šampinjona 2 pileća prsa 1 žlica maslaca 11/2kiselo vrhnje 2žlice majoneze 2 tvrdo kuhana jaja 5 kiselih krastavaca peršin vegeta sol papar limun sok
Login:
Password:
Tražilica
Naziv:
Sastojci:
Vrsta: bez obziraGrickalice i predjelaJuheGlavna jelaPriloziUmaciSalateTjestenineKruh, peciva, tijestaSlatkiši i desertiVegetarijanska jelaNapiciJela od svinjetineJela od govedine isl.Jela od janjetineJela od piletineJela od ostale peradiJela od divljačiJela od siraRibe, plodovi moraJela od gljivaJela od povrćaBezmesna jelaVariva
Kuhinja: bez obziraHRVATSKA KUHINJADalmatinska kuhinjaIstarska kuhinjaSlavonska kuhinjaZagorska kuhinjaLička kuhinjaEUROPSKA KUHINJAGrčka kuhinjaNizozemska kuhinjaMađarska kuhinjaTurska kuhinjaBosanska kuhinjaAustrijska kuhinjaSlovenska kuhinjaARAPSKA KUHINJAČeška kuhinjaEngleska kuhinjaNjemačka kuhinjaRuska kuhinjaSrpska kuhinjaMakedonska kuhinjaUkrajinska kuhinjaTalijanska kuhinjaŠpanjolska kuhinjaPortugalska kuhinjaFrancuska kuhinjaINTERNACIONALNA KUHINJAJUŽNOAMERIČKA KUHINJAMeksička kuhinjaKubanska kuhinjaBrazilska kuhinjaORIJENTALNA KUHINJAIndijska kuhinjaJapanska kuhinjaKineska kuhinjaIndonezijska kuhinjaTajlandska kuhinjaAFRIČKA KUHINJAAUSTRALSKA KUHINJASJEVERNOAMERIČKA KUHINJA
Vrijeme pripreme: bez obzirado 10 min.do 30 min.do 60 min.iznad 60 min.
Priprema:
pileća prsa skuhati u malo vode začinjene s vegetom i ohladiti šampinjone sitno narezati i pržiti na maslacu dok ne puste vodu kad voda ispari maknuti s vatre prsa očistiti od kože narezati na kocke dodati šampinjone osoliti popapriti staviti peršin i izmješati pustiti da se ohladi 15 min. staviti smjesu u duboku staklenu posudu dodati jaja krastavce majonezu i kiselo vrhnje promješati i staviti u hladnjak
Post je objavljen 22.03.2006. u 17:32 sati.