Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sec

Marketing

breaking the habit

Ja imam plan. Moj plan je ovakav: odem do SC-a i nađem tamo nekakav posao, bilo kakav, glavno da nešto nađem. S time ću postić više ciljeva: prvo - imat ću nešto novaca za da si mogu ispunit neke svoje hirove, trenutni mi je laptop, a pošto mi starci definitivno ne mogu priuštit sada devet-deset tisuća kuna za malo bolji odlučio sam malo i ja pomoć. Drugo - malo ću si popunit dan nekakvim korisnim stvarima osim tv-om i trošenjem novaca na internetu ili mobitelom i valjda postić nekakav osjećaj zadovoljstva. I treće - valjda ću se rješit ovog osjećaja beskorisnosti koji me cijelo vrijeme prati. Ima tu još stvari - vidit ću kako je to zaradit svoje novce, i vidit ću šta je to trud i zalaganje jer definitivno ne smijem popustit na faksu, tj. moram još malo popravit prosjek (nije da je sad loš, ali mora bit bolji ako želim u dom slijedeće godine).

Znam da sad očekujem puno od svega toga, vrlo je vjerovatno da se to tako neće dogodit, ali sada baš imam vrlo jaku želju da to napravim do kraja. Nažalost, koliko sebe poznajem i kolika sam lijenčina sigurno neću ni otić do SC-a. Jednostavno ću morat sam sebe iznenadit i napravit to. Ionako oduvjek govorim da sve treba probati, pa zašto ne i to, mislim - morat ću prije ili poslije. ;-)

Znam ni da neću sad dobit neke masne pare samo zato jer sam se ja tako sjetio. Ali ako do ljeta skupim barem 1000 kuna ja sretan, a vjerujem i moja stara. Dakle, držim si fige. hehe.

Post je objavljen 22.03.2006. u 15:36 sati.